Mata: a Villarreal a Barcát utánozza

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 7. 22:18
A spanyol bajnokság hétvégi rangadója, a Valencia-Villarreal mérkőzés előtt a hazaiak szélsője, Juan Mata a Marcának adott nyilatkozatában kijelentette: a Villarreal hasonló futballt próbál játszani, mint a katalán szupercsapat.


A Denevérek jelenleg a harmadik, automatikus BL-indulást jelentő helyen állnak a spanyol pontvadászatban, három ponttal megelőzve a Sárga Tengeralattjárót, amely a múlt hétvégén épp' a Barcelonától szenvedett vereséget hazai pályán.

A hétvégi rangadónak sorsdöntő szerepe lehet a bronzéremért folytatott harcban, ám a 22 esztendős futballista erről másként vélekedik: "Ez a mérkőzés nem lesz döntő fontosságú, hiszen a bajnokságból még így is nagyon sok lesz hátra (egész pontosan hét forduló - a szerk.), igaz a Valencia győzelme hatalmas fegyvertény lenne" - mondta a 11-szeres válogatott szélső.

A Turia-partiak hatpontos előnyre tehetnek szert a Villarreallal szemben, amennyiben legyőzik közvetlen riválisáukat.

Mata szerint ellenfelük "szép, egyérintős futballt játszik, amely alkalmazkodik a keret tagjainak játékstílusához. Úgy próbálnak játszani, mint a Barcelona. Ráadásul Rossi és Nilmar személyében olyan futballistáik vannak, akik rendkívül gólerősek."

A találkozó vasárnap este kilenc órakor kezdődik a Mestallában.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu