Második hazai győzelmére készül a Paks

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 18. 14:41
A Paksi FC labdarúgócsapata az NB I 11. fordulójában 18 órától a Nyíregyházát látja vendégül. A két gárda két korábbi mérkőzését az élvonalban a tolnaiak nyerték, a sorozat folytatását várja fiaitól Gellei Imre mester is. Zováth János hosszabb, míg Éger László kisebb sérülés után ismét hadrafogható. A Győr legyőzése után az idénybeli második hazai siker a cél Pakson.


Az előző fordulóban a Fehérvár ellen szenvedett vereséget a Gellei-csapat. Kiss Tamás révén az előnyt sikerült megszerezniük, ám a folytatásban a vendéglátók akarata érvényesült, így meglehetősen sima paksi vereség lett a vége.

 

A hétközi Ligakupa-találkozón Újpestre látogatott a csapat, és 0-0-s döntetlen egy pontot hozott az „atomvárosiak” konyhájára. Az összecsapáson több fiatal játékos: Pap Roland, Szabó János és Bohner Roland is lehetőséget kapott a bizonyításra. Pokorni Péter igazoltan volt távol, hiszen meghívták az U20-as válogatott keretébe.

 

A stadion-rekonstrukció is a következő szakaszához érkezett a Fehérvári úti sporttelepen. A Nyíregyháza, valamint a Siófok vendégjátékán a főtribünt az átépítések miatt lezárják. A tervek szerint a Debrecen elleni találkozóra már a megújult létesítményrésszel várják a szurkolókat a stadionba.

 

„Nyernük kell ahhoz, hogy pontszámban utolérjük a Nyíregyháza csapatát – kezdte Gellei Imre. - Aktuális ellenfelünk ebben a szezonban igazi középcsapattá érett, így nem lesz könnyű dolgunk ellenük. Bátor és pontos játékra lesz szükségünk a Spartacus legyőzéséhez. Vállalni kell játékosaimnak a test-test elleni küzdelmet, támadásaik kibontakozását pedig időben meg kell akadályoznunk.”

 

„Az Újpest ellen a Ligakupában szervezetten és összehangoltan játszottunk, külön öröm, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót – folytatta a paksiak trénere.- Mi irányítottuk a mérkőzést, de nyerni végül nem sikerült.”

 

Zováth János és Éger László ismét egészségesek. Előbbi fél éves kihagyást követően áll ismét edzője rendelkezésére, míg Éger László a Fehérvár elleni bajnokin szenvedett bordarepedést, amely után egy hetet lábadozott a paksiak csapatkapitánya.

 

A VÁRHATÓ KEZDŐ CSAPAT:
PAKSI FC: Kovács A. – Kriston, Éger, Pandur, Hanák – Heffler, Böde, Sipeki, Csehi– Kiss T., Tököli.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu