Mascherano: „Nem ölt embert Torres!”

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 9. 15:46
Megvédte Fernando Torrest a klubváltása körül kialakult helyzet kapcsán egykori csapattársa, Javier Mascherano, aki hasonló támadásokat élt át, amikor tavaly nyáron elfogadta a Barcelona ajánlatát. A középpályás egyúttal a média és a klubvezetés felelősségére is kitért.


„Nem lep meg, ami Fernandóval történik” – fogalmazott az argentin középpályás. „Amikor eligazoltam Liverpoolból, velem is úgy viselkedtek, mintha embert öltem volna. A sajtó és a klub azt sugallta a közvélemény felé, hogy a játékos tehet a távozásról, pedig az igazság az, hogy a Liverpool nem tett meg mindent, hogy ott tartson minket.”

Az egykori Atletico Madrid-kedvenc azok után vált közutálat tárgyává az Anfield Road környékén, hogy a téli átigazolási szezon utolsó napjaiban „karrierje érdekében” engedett a rivális Chelsea hívásának.

Eközben elképzelhető, hogy Mascherano is klubváltás előtt áll, ám aligha tér vissza a mostanság hullámzó teljesítményt nyújtó Vörösökhöz. A katalánoknál jobbára a cserepadot koptató 26 éves labdaszerzőt a hírek szerint az örökké sérült Owen Hargreaves helyére nézte ki magának a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Chelsea bemutatta Fernando Torrest
Először állt a sajtó elé Fernando Torres, mióta hétfőn éjjel kiderült, a Liverpoolból a Chelsea-be igazol. Bemutatásán a spanyol világbajnok beszélt klubváltása hátteréről, elmondta, nem tudta megvárni, mire elkezdenek építkezni...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Torres klubváltása, és ami mögötte van
Hatalmas vihart kavart két nappal ezelőtt Fernando Torres csapatváltása. Az 50 millió fontos transzfer főszereplője angol átigazolási rekordért költözött a Liverpooltól a Chelsea csapatához - a spanyol világbajnok ügynöke,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu