A Chelsea bemutatta Fernando Torrest

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 4. 17:06
Először állt a sajtó elé Fernando Torres, mióta hétfőn éjjel kiderült, a Liverpoolból a Chelsea-be igazol. Bemutatásán a spanyol világbajnok beszélt klubváltása hátteréről, elmondta, nem tudta megvárni, mire elkezdenek építkezni a Vörösök. Egyben arra kérte volt csapata szurkolóit, értsék meg döntését. Úgy fogalmazott, nagyon szeretne betalálni a régi klubjának, de ünnepelni nem fog. Egyelőre kérdés, kezd-e, vagy csereként áll be.


 

Rosszul fogadták a Mersey-partiaknál, amikor napvilágot látott, a klub legértékesebb játékosa beadta távozási kérelmét múlt pénteken. A mezégetés és negatív hangok ellenére a Londonban frissen bemutatott futballista reméli, előbb-utóbb megértik döntését.

„Csak jókat mondhatok a liverpooli emberekről, szurkolókról, egyúttal köszönettel tartozom nekik. Fantasztikus három és fél évet töltöttem el ott. Megértem, hogy haragszanak rám, de remélem, idővel megértik azt a döntést hoztam, amely a legjobb saját magamnak."

Torres ezt követően távozásának körülményeiről beszélt: „Megváltozott a helyzet az utóbbi egy évben. Azt hiszem, rátértek a helyes útra, ám sok idő kell, mire beérik a munka gyümölcse. Nekem nem volt elég türelmem, hogy ezt kivárjam."

A csatár elárulta, jóval a január végi elképesztő fejlemények napvilágra kerülése előtt, jó két héttel ezelőtt határozott távozásáról: „Amint tudomásomra jutott a Liverpool és a Chelsea tárgyal, nem haboztam, azonnal közöltem döntésemet."

A válogatottban Európa- és világbajnoki címet szerzett támadó klubszinten trófea nélkül árválkodik, ezt a rossz sorozatát szeretné megtörni, ezért igazolt a Chelsea-hez. „A célunk közös a csapattal, mindketten minél több serleget, de leginkább BL-t szeretnénk nyerni."

„Természetesen szeretnék betalálni volt csapatom kapujába, de ünnepelni nem fogok, annál sokkal jobban tisztelem a liverpooli szurkolókat" – zárt El Nino, aki Carlo Ancelotti szerint jó formánban van, de hogy kezdőbe nevezi-e a rangadón, csak vasárnap dőnti el.

A londoniak 17 órától fogadják a Liverpoolt a Stamford Bridge-en. A mérkőzésre egyébként megannyi fogadás között lehet válogatni, például 1,9-szeres pénzt fizetnek, ha Torres betalál, arra pedig 4,5-szöröset, ha ő szerzi az összecsapás első gólját.

SKRTEL MEGÁLLÍTANÁ TORREST:
Miközben Torres Londonban nyilatkozott, Martin Skrtel róla beszélt Liverpoolban: „Nagy valószínűséggel pályára lép vasárnap ellenünk, mindenesetre nagyon örülnék, ha így tenne. Minden erőmmel azon leszek, hogy megállítsam a gólszerzésben. Rengeteg szóbeszéd keringett róla jó ideje, az utolsó két napban már nem is edzett velünk. Egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a sorozatos találgatásokból valóság lesz. Nagyon sajnáljuk, hogy távozott, de egyáltalán nem lepett meg minket, egy ideje lehetett sejteni nem marad velünk."
Reuters
Az összes Torres-hír egy helyen - kattints a képre! Fotó: Reuters
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu