Marseille-ben lemondtak a továbbjutásról

Létrehozva: 2012. március 29. 14:31
Kétgólos előnnyel várhatja a müncheni visszavágót a Bayern, hiszen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében 2-0-ra verte a hazai pályán focizó Olympic Marseille csapatát szerdán. Mindkét edző a bajorokat dicsérte nyilatkozatában. Road to Munich, hirdetik a BL egyenes kiesési szakaszában - a bajoroknak biztosan jól telt a hazaút...


 

Mario Gomez és Arjen Robben találataival tulajdonképpen minden lényegi kérdés eldőlt. És nem csupán az eredmény, de a mutatott játék és a jelenlegi forma alapján állítható mindez.

„Bár még nem lefutott minden, mégis nagyon bizakodom a továbbjutásban. A csapat nagyszerűen játszott, leszámítva egy-két hibát. Fontos, hogy nem kaptunk gólt Marseille-ben” – lelkendezett a Bayern München vezetőedzője, Jupp Heynckes.

A Marseille-t irányító Didier Deschamps sem tehetett mást, minthogy elismerően nyilatkozzon a meggyőzően teljesített ellenfélről. Nem szokás, talán egy kissé fura, de mindenképpen őszinte: a hadvezér szinte lemondott a franciák továbbjutásáról.

„Megmutatta a Bayern, hogy milyen nagyszerű kvalitású csapat. Hiába volt kevés helyzete az első félidőben, a másodikban megtáltosodtak, és megbüntettek minket a kihagyott lehetőségeink miatt. Nagyon kevés esélyünk maradt a továbbjutásra, tulajdonképpen kiestünk.”

Franck Ribéryt egykori közönsége fütyülte ki a Vélodrome-ban, szerinte azonban nem ez, hanem a Bayern győzelme a lényeges.

„A legfontosabb, hogy a csapat nyerni tudott. Minden tiszteletem a Marseille-é és a szurkolóké. Két szép évet töltöttem itt, de igazából Münchenben érzem otthon magam. Olyannyira, hogy itt is szeretném befejezni a karrieremet - repült a jelenből a jövőbe a gall kakas.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szinte kész a Bayern-Real álomelődöntő
Nem hazudott a forma, folytatódott a Marseille szenvedése és a Bayern München szárnyalása, a rekordbajnok mintaszerű 2-0-s győzelmet aratott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán a Vélodrome-ban. A Real Madrid keddi...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu