Márkus Tibor duplájával fordított a Paks

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 1. 19:11
3-2-es győzelemmel kezdte felkészülési mérkőzéseinek sorát az NB I-es Paks futballcsapata. Gellei Imre vezetőedző együttese nem játszott jól, de az utolsó percekben sikerült megfordítani a vesztesnek tűnő találkozót. A Paks a következő négy napban további két edzőmérkőzést vív Tatán.


 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
Paksi FC – Dunaszerdahely (szlovák) 3-2 (1-1)
Tatai Edzőtábor, 100 néző, vezette: Miráki
Paks: 1. félidő: Kovács A. – Kriston, Éger, Horváth S., Csehi – Heffler, Mészáros I., Sipeki, Kiss T., Báló T. – Weitner 2. félidő: Csoknyai – Vári, Salamon (Fritz), Hanák, Szabó J. – Tamási, Böde, Bohner (Papp), Buzás, Balaskó – Márkus
Gólszerző: Báló, Márkus (2), ill. Csöle, Snegon

 

 


A felkészülés tizedik napján lejátszotta első edzőmérkőzését a Paksi FC együttese. Gellei Imre vezetőedző gárdája az első félidőben vezetett, majd a vendégek fordítottak. A Tatán edzőtáborozó Paks az utolsó tíz percben aztán Márkus Tibor jóvoltából szerzett még két gólt a dunaszerdahelyi csapat ellen.

 

„Az elmúlt napokban labda nélküli, erőnléti edzéseket tartottunk, így ma játszottuk az első előkészületi mérkőzést, amelyen természetesen nem az eredmény volt a fontos – értékelt Gellei Imre.

 

„Ennek ellenére örömteli, hogy az utolsó percekben sikerült fordítani, hiszen a csapat jobb hangulatban készülhet a további találkozókra, amelyeket a tatai edzőtáborban vívunk meg.”

 

A Paks együttese a nyári szünetben alig változott: Belényesi Miklós Nyíregyházára távozott, míg Sipeki István a görög harmadosztályból igazolt Paksra. A Gellei-csapat csütörtökön 17 órakor az Integrál-DAC, szombaton 11.45-től a szlovák Duslo Sala ellen lép pályára Tatán.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu