KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MÁRKUS TIBOR"
Az FTC-t választotta a gólkirály 2009. január 25. 18:38 Márkus Tibor személyében korábbi NB II-es gólkirállyal erősítette meg sorait a labdarúgó NB II keleti csoportjában szereplő Ferencváros együttese. A 30 éves futballista pályafutását egyébként éppen az Üllői úton kezdte, így nem lesznek számára ismeretlenek a körülmények.
 
Labdarúgás, Paks: Márkus Tibor marad, Balaskó Iván a REAC-ban 2008. július 17. 17:58 Márkus Tibor a korábbi hírekkel ellentétben marad a Paks játékosa. Balaskó Iván a REAC-ban folytatja pályafutását, miután a mai napon megállapodtak a klubok elöljárói.
 
Pécs: Bartha Lászlót Baranyába várják, Márkus Tibor még kivár 2008. július 15. 20:19 Bár Bartha László, a Ferencvárosi TC labdarúgója még nem döntött, de holnap Pécsre a Stadion utcába várják. Az NB II Nyugati-csoportjában, a feljutásért harcba induló PMFC-Pécs Plaza szívesen látná a futballistát, de a szerződés megkötéséről biztosat még senki sem tud.
 
Pécs: Nagy és Gulyás játékjoga megvan, Márkussal még tárgyalnak 2008. július 2. 09:33 Nagy Olivér és Gulyás Máté játékjogát véglegesen megszerezte a PMFC-Sport Kft., az NB II Nyugati csoportjában szereplő labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság. A PMFC-Pécs Plaza vezetői továbbra is tárgyalnak Márkus Tiborral, a Paks támadójával, de szerződést még nem kötöttek.
 
Márkus Tibor duplájával fordított a Paks 2008. július 1. 19:11 3-2-es győzelemmel kezdte felkészülési mérkőzéseinek sorát az NB I-es Paks futballcsapata. Gellei Imre vezetőedző együttese nem játszott jól, de az utolsó percekben sikerült megfordítani a vesztesnek tűnő találkozót. A Paks a következő négy napban további két edzőmérkőzést vív Tatán.
 
Pécs: Márkus hétfőn válaszol, kedden a PMFC Eszéken lép pályára 2008. június 29. 14:10 Tárgyaltak a pécsiek Márkus Tibor csatárral, aki legutóbb az NB I-es paksiaknál szerepelt. A támadó a tervek szerint hétfőn ad választ arra, hogy elfogadja-e a PMFC-Pécs Plaza NB II-es labdarúgó-csapatának ajánlatát.
 
Labdarúgás, Paks: Márkus átadólistán, Heffler közel a Debrecenhez 2008. június 5. 18:58 A nyári átigazolási szezon Pakson is elkezdődött. Több játékos sorsáról született döntés a klubnál, néhány kérdőjel azért még maradt a tolnai kiscsapat háza táján.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu