Az FTC-t választotta a gólkirály

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 25. 18:38
Márkus Tibor személyében korábbi NB II-es gólkirállyal erősítette meg sorait a labdarúgó NB II keleti csoportjában szereplő Ferencváros együttese. A 30 éves futballista pályafutását egyébként éppen az Üllői úton kezdte, így nem lesznek számára ismeretlenek a körülmények.


Rutinos támadó került a Ferencvároshoz, ugyanis a vezetők megegyeztek a korábbi NB II-es gólkirállyal, Márkus Tiborral, aki a tavaszi szezonban segíti a zöld-fehéreket.

Először is szeretném megköszönni Haraszti Zsoltnak, a Paks ügyvezetőjének a rugalmasságot az ügyben, de hasonlóan könnyen egyezségre jutottunk Márkus Tiborral is, aki érezhetően nagy kihívásnak tartja, hogy a Ferencvárosban szerepelhet. Klubvezetőként külön öröm számomra, hogy egy újabb rutinos, gólerős labdarúgóval sikerült megerősíteni a keretünket. Bobby Davison tavaly nyáron többször is megnézte a játékost, így természetesen nem ismeretlen számára, akkor még nem sikerült a klubcsere, most azonban szerencsére összejött - mondta Berki Krisztián, az FTC zRT. vezérigazgatója a 100%Fradinak.

Márkus a 2004/2005-ös szezonban a Tatabánya színeiben 37 gólt szerzett a másodosztályban, és az élvonalban is a góllövőlista második helyén zárt. Az utóbbi időben azonban nem jöttek össze a klubváltásai, Cipruson és Pakson sem tudta beváltani a reményeket.

A támadót egyébként a csütörtöki edzésen mutatja be az FTC.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu