Manchesterbe "menekülne" a világbajnok

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 23. 11:58
Közel egy évtizedes rendkívül szoros kapcsolat után megszakadhat a Farkasok és a 2006-ban világbajnok középpályás „együttműködése”, legalábbis erről cikkeznek Angliában. Több lap is úgy tudja, a 27 éves Daniele De Rossi klubot akar váltani, hogy megóvja családját a további tragédiáktól, és a mindennapokat zavaró egyéb „ügyektől”.


 

Az AS Roma ikonjának apósát még 2008 nyarán gyilkolták meg, állítólag a maffia keze volt a dologban. De Rossi és famíliája azóta sem élhet nyugodtan, állítólag folyamatosan zaklatják és zsarolják a játékost. Ebből lett elege mostanra a sztárnak, aki arra kérte menedzsmentjét, keressenek számára egy nem olasz elitklubot.

A labdarúgó szerződése 2012-ben jár le az AS Románál, vagyis ha távozni akar, akkor klubja idén nyáron még kereshet rajta. A játékos ügynökei egyébként már rá is találtak az ideális új munkaadóra, ez pedig egybecseng a korábbi átigazolási pletykákkal.

Arról honlapunk is beszámolt, hogy középpályássorát mindenképpen meg akarja erősíteni Sir Alex Ferguson, aki nagy örömmel látná De Rossit a keretében. A Manchester United skót menedzsere régóta követi az itáliai klasszis teljesítményét, nem tagadja, nagy tartja a tudását.

Daniele De Rossi menedzsmentje – több angol lap szerint – nemrég meg is kereste a Vörös Ördögöket, arról érdeklődött, lenne-e fogadókészség a klubban. A római születésű futballista jelenleg heti 60 ezer fontot keres csapatánál, ezt a fizetést bőven felülmúlhatná az MU, amelynél magasabb a bére a csillagoknak.

Az AS Roma középpályásának értékét 20 millió fontra taksálják az átigazolási piacon.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu