KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DANIELE DE ROSSI"
De Rossi nem utazik Manchesterbe? 2014. szeptember 23. 16:27 A Roma megerősítette azt, amire számítani lehetett, elsőfokú izomhúzódást szenvedett vádlijában Daniele De Rossi, a csapat olasz válogatott középpályása.
 
Juve-Roma De Rossi nélkül? 2012. szeptember 11. 10:35 Izomhúzódást szenvedett jobb combjában, így 15 napos pihenőre vonul Daniele De Rossi, a Roma és az olasz válogatott világbajnok középpályása - olvasható a klub hivatalos közleményében.
 
De Rossi döntött a jövőjéről 2012. augusztus 21. 15:47 Daniele De Rossi úgy határozott, nem fogadja el a Manchester City ajánlatát, és marad a Romában. A pletykák egy része megnevettette, egy része idegesítette, ettől függetlenül nagyon boldog az olasz fővárosban.
 
De Rossi ügynöke Manchesterben 2012. augusztus 17. 13:58 Több forrásból is megerősítették, hogy Daniele De Rossi ügynöke Manchesterbe utazott, hogy tárgyaljon a City képviselőivel.
 
A Man. City rámozdult De Rossira 2012. augusztus 4. 16:43 A Manchester City ajánlatot készül tenni Daniele De Rossiért, angol lapértesülés szerint 20 millió fontot fizetne érte a Romának. Roberto Mancini nagy tisztelője a szűrőnek, akinek ez lehet az utolsó lehetősége, hogy topklubhoz szerződjön.
 
De Rossi lesz a City első zsákmánya? 2012. január 2. 16:58 Angol lapértesülések úgy vélik, hogy Daniele De Rossi lehet a Manchester City első januári igazolása.
 
Chelsea: 70 millió De Rossiért 2011. november 14. 20:34 ‎"A Chelsea 70 millió eurót is kínált De Rossiért, ami óriási összeg, de Rosella Sensi (a Roma akkori elnöke, a szerk.) visszautasította az ajánlatot" - nyilatkozta a korábbi technikai igazgató, Bruno Conti egy helyi rádiónak.
 
Csapattársa marasztalja a Roma ikonját 2011. szeptember 2. 16:34 Aggódnak Rómában, sokan tartanak attól, hogy a Farkasok világbajnok középpályása, Daniele De Rossi jövőre elhagyja szeretett klubját. Ezúttal a brazil védő, Juan szólalt fel a középpályás maradásáért, szerződés-hosszabbításra ösztönzi társát.
 
A Roma bízik De Rossiban 2011. augusztus 2. 16:00 A Roma várakozásai szerint hamarosan aláírja új szerződését Daniele De Rossi, így véget érthet a tavaly nyár óta húzódó kálvária az olasz válogatott futballista körül.
 
Manchesterbe "menekülne" a világbajnok 2011. március 23. 11:58 Közel egy évtizedes rendkívül szoros kapcsolat után megszakadhat a Farkasok és a 2006-ban világbajnok középpályás „együttműködése”, legalábbis erről cikkeznek Angliában. Több lap is úgy tudja, a 27 éves Daniele De Rossi klubot akar váltani, hogy megóvja családját a további tragédiáktól, és a mindennapokat zavaró egyéb „ügyektől”.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu