De Rossi döntött a jövőjéről

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 21. 15:47
Daniele De Rossi úgy határozott, nem fogadja el a Manchester City ajánlatát, és marad a Romában. A pletykák egy része megnevettette, egy része idegesítette, ettől függetlenül nagyon boldog az olasz fővárosban.


 

A Manchester City 31 millió fontot sem sajnált volna De Rossira, akinek évi hétmilliós fizetést ajánlott, de az üzletből nem lesz semmi.

„Az emberek mindenfélét összeírtak rólam és Roberto Manciniről (a City menedzseréről – a szerk.), néhány dolog megnevettetett, néhánytól mérges lettem” – fogalmazott De Rossi

„Én azonban most elmondom az igazságot. Mindenkinek megígérhetem, ha el akarok menni a Romától – akár azért, hogy BL-t nyerjek, akár azért, hogy több pénzt keressek – azt nyilvánosan is bejelentem.”

„Ez egy teljesen szokványos, idény előtti sajtótájékoztató, nem jelentem be a III. világháborút. A Románál vagyok, boldog vagyok, és sohasem kértem, hogy távozhassak.”

A középpályás döntése hatalmas csapásként érheti Mancinit, aki Eden Hazard-ra és Robin van Persie-re is eredmény nélkül vadászott a nyáron.

A Manchester City eddig egyetlen igazolást tud felmutatni, az Evertontól Jack Rodwellt szerződtette 15 millió fontért.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu