Maicon: Harcolj értem, Mourinho!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 19. 19:56
Maicon nagyon, de nagyon szeretné, ha követhetné a Real Madridba szeretett edzőjét, José Mourinhót. Az Interrel legutóbb mindent megnyert brazil klasszis szélső hátvéd ezért esdekelve kéri a portugál szakembert, tegyen meg mindent azért, hogy klubot válthasson.


A Marca hasábjain kéri Maicon Mourinhót és a Real Madridot, hogy ahány követ csak tudnak, mozgassanak meg őérte. A baj csak az, hogy mivel túl távol álltak az elképzelések az átigazolási összegről, az Inter és a királyi alakulat között megszakadtak a tárgyalások.

A blancók hajlandóak lettek volna 25 millió eurót is kiadni a futballistáért, de nem többet. Ez nem tetszett az olaszoknak. Maiconnak azonban mehetnékje van. És nem azért, mert rosszat evett.

Milánóban kereken 35 milliót akarnak látni ellenszolgáltatásul, de egyes hírek szerint már a 30 millió is megegyezést érne. Ha hamarosan - az AS szerint 48 órán belül - nem születik döntés az ügyben, meglehet, Mourinhónak el kell fordulnia egyik kedvencétől.

Vajon Sergio Ramos most kinek szurkol?

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Középső védőt Mourinhónak!
A Real Madrid újdonsült trénere, José Mourinho egy világklasszis középhátvéddel szeretné megerősíteni a gárda néha igencsak ingatag lábakon álló védelmét. A Marca információi szerint a Királyiak a David Luíz, Thiago Silva,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu