Magyar-moldáv előtt: mindenki egészséges

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 6. 20:53
Csapatfotózás volt a hétfő délelőtt egyetlen hivatalos programja a telki edzőközpontban. A játékosok ezután együtt maradtak, beszélgettek a kedd esti, Moldova elleni mérkőzésről. Az U21-es csapat ekkor edzést tartott, kiegészülve Varga Józseffel, aki felépült a sérüléséből.


Nem volt ott viszont Németh Krisztián és Gosztonyi András. Ők sárga lapjaik miatt nem játszhatnak Bosznia-Hercegovina ellen, ezért el is hagyták az edzőtábort - írja az mlsz.hu. A szombati, Wales elleni találkozón kiállított Debreceni András sem léphet pályára, de csapatkapitányként ő a társakkal maradt.

A felnőtt válogatott tagjainak délután tartott edzést Egervári Sándor, miután a játékosok fél órán át nyilatkoztak a sajtó képviselőinek. Valamennyi labdarúgó teljes értékű munkát végzett, így a vasárnap még az Achilles-inát fájlaló Gera Zoltán is.

Egervári Sándor szövetségi kapitány az mti-n keresztül közben üzent is: "Igyekeznünk kell a rivális térfelén megtartani a labdát, ennek megfelelően a támadókra nagyobb szerep hárul" - mondta a szakember. - Ezért azok a játékosok, akiknek a gólszerzés és a helyzetek kialakítása az erősségük, most több lehetőséget kapnak majd."

Ámen.

Várható kezdőcsapat Moldova ellen:
Király Gábor - Lázár Pál, Juhász Roland, Lipták Zoltán, Laczkó Zsolt - Huszti Szabolcs, Vadócz Krisztián, Koman Vladimir, Dzsudzsák Balázs - Gera Zoltán, Rudolf Gergely

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Javít-e a magyar válogatott Moldova ellen?
Igen, most megmutatjuk! 75.6%
 
Döntetlennel kell beérnünk 8.7%
 
Megint veszítünk 15.7%
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fiúk, Moldova ellen kell a győzelem!
Hatodik alkalommal találkozik Magyarország nemzeti labdarúgó tizenegye kedden este 20.30-tól Moldovával, velük kapcsolatban enyhén kesernyés a szánk íze. Még akkor is, ha kétszer legyőztük őket, kétszer pedig ikszeltünk ellenük....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu