KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOLDOVAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Szidták a magyart! - fizethet Moldova 2011. szeptember 9. 15:39 A keddi Moldova-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt követően súlyos büntetés várhat a házigazdákra a Magyarországot sértő transzparensek miatt. Ám a "Szar Magyarország" és "Gyűlölünk titeket" feliratokat állítólag nem moldovaiak feszítették ki.
 
Komoly büntetésre számíthat Moldova 2011. szeptember 7. 10:39 A labdarúgó szövetség (MLSZ) nem tervez válaszlépést a moldovai szurkolók Magyarországot sértő transzparensei miatt, amelyeket a két csapat keddi Európa-bajnoki selejtezőjén feszítettek ki.
 
Moldovát is bevették csodálatos fiaink! 2011. szeptember 6. 21:37 VIDEÓK! Voltak meleg pillanataink, szabályos góltól is megfosztottak bennünket, kiírták egy drapériára, hogy gyűlölnek minket, de a csodálatos magyar labdarúgó-válogatott ezt is elbírta és nagyszerűen küzdve 2-0-s győzelmet aratott Kisinyovban Eb-selejtezőn Moldova ellen. A meccset Vanczák Vilmos gyors és szemfüles gólja nyitotta, a találkozót pedig Rudof Gergely ágyúzása foglalta keretbe. Hollandia ugyanilyen arányban nyert Finnországban, a svédek 5-0-ra győztek San Marinóban - él még a reményünk a csoportmásodik helyre.
 
Simán győztek a finnek 2011. szeptember 2. 19:52 A Finnországnak nem okozott gondot Moldova legyőzése az Eb-selejtezősorozat magyaros csoportjában: az északiak már 4-0-ra is vezetettek, a szépítőgólt öt perccel a vége előtt nyelték be. A moldovaiak kedden a magyar csapatot fogadják.
 
Ibrával jönnek a svédek Budapestre 2011. augusztus 23. 16:01 Zlatan Ibrahimovic helyet kapott, Olof Mellberg viszont sérülése miatt kimaradt Erik Hamrén kedden kihirdetett svéd labdarúgó-válogatott keretéből, amely szeptember 2-án a magyarokkal találkozik. Nem csak az északiak, hanem a moldovaiak is nyilvánosságra hozták csapatukat.
 
FIFA-rangsor: maradt 52. a válogatott 2011. május 18. 10:29 Az áprilisi helyezését megőrizve az 52. helyet foglalja el a magyar labdarúgó-válogatott a FIFA legfrissebb, májusi világranglistáján.
 
Hollandia mesterhármasra hajt Moldovában 2010. október 7. 18:00 Miközben Magyarország sorozatban második sikerére készül San Marino ellen a labdarúgó Eb-selejtezők E-csoportjának harmadik játéknapján, addig Hollandia Moldovában maradna százszázalékos. A svédek és a finnek ezúttal pihennek, így pénteken csak ez a két meccs szerepel a hatosfogat programjában.
 
Kiszenvedtük a sikert Moldova ellen! 2010. szeptember 7. 22:21 VIDEÓ! Ha nagy nehezen is, de kiszenvedte a magyar labdarúgó-válogatott a kötelezőnek tartott győzelmet Moldova ellen Európa-bajnoki selejtezőn. Gyenge első félidei teljesítményt követően a másodikra felpörögtünk, majd előbb Rudolf Gergely, aztán Koman Vladimir bombázott a moldáv kapuba. A hajrában Suvorov szépített, az ellenfél pedig néhány perc alatt négy nagy helyzetet puskázott el. A végén azonban mi örülhettünk, a 2-1-es sikerrel feledtettük a svédektől elszenvedett kétgólos vereséget.
 
Gera Zoli: Nem én vagyok a vezér! 2010. szeptember 7. 09:28 EXKLUZÍV! A Moldova ellen készülő magyar válogatott utolsó edzésén jártunk Telkiben, ahol Lázár Pált, Király Gábort és Gera Zoltánt kérdeztük arról, hogyan készült, és sikerülhet-e feledtetni a svédek elleni kétgólos vereséget. Az Achillesével bajlódó Gera bízik abban, visszatérhet, s ugyanazzal a játékkal tudja segíteni a mieinket, mint a Fulhamet.
 
Magyar-moldáv előtt: mindenki egészséges 2010. szeptember 6. 20:53 Csapatfotózás volt a hétfő délelőtt egyetlen hivatalos programja a telki edzőközpontban. A játékosok ezután együtt maradtak, beszélgettek a kedd esti, Moldova elleni mérkőzésről. Az U21-es csapat ekkor edzést tartott, kiegészülve Varga Józseffel, aki felépült a sérüléséből.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu