Madridból érkezik a segítség Liverpoolba

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 5. 10:41
Mégsem a Boca Juniorshoz, hanem szinte bizonyosan a Liverpoolhoz kerül kölcsönbe Maxi Rodríguez, az Atlético Madrid argentin válogatott szélsője. Az aláírásra angol sajtóértesülések szerint mindössze negyvennyolc órát kell várni, a „Fenevad” heti 85 ezer fontot kereshet új klubjánál.


A 29 éves futballista a Premier League-ben idén igencsak soványka teljesítményt nyújtó Poolba igazol. Ez majdnem ezer százalék, állítja a The Mirror. Az ok: az argentin az eddigi 16 bajnokiból csak kilencszer léphetett pályára, ő pedig a világbajnokság előtt játszani szeretne.

Spanyol hírek szerint egyértelműen látszik, hogy a tehetséges játékos önmagához képest alulteljesít, mert nem érzi a korábbi bizalmat. Rafael Benítez, a Liverpool menedzsere viszont tárt karokkal várja a nagy teherbírású labdarúgót.

A 35-szörös válogatott „Fenevad” szerződése a nyáron lejár az Atlétinél, a középpályás egyelőre csak kölcsönbe kerülne Angliába. Ha pedig mindenki elégedett lesz a másikkal, a következő átigazolási időszakban ingyen tarthatja meg őt a Premier League-klub.

Információk szerint Maxi heti 85 ezer font körül kereshet Albionban. Ez valamivel kevesebb a mostani fizetésénél.

A Juve és a Tottenham is közbeszólhat!
Nem nyugodhatnak meg a Pool-szeretők, hiszen az angolok mellett a Juventus és a Tottenham is bejelentkezett Maxi Rodríguezért. A tuttomercatoweb.com kedd délután azt közölte, hogy a londoniak készek a spanyolok által korábban már megkörnyékezett David Bentleyt adni az argentinért cserébe. 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu