Luis Fabiano: A Milanba akarok menni!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 22. 11:12
Elefántcsontpartnak kettőt vágott a világbajnokságon, mégsem felhőtlenül boldog Luis Fabiano. A brazil csatár elvágyódik Sevillából - és ha rajta múlna, meg sem állna Milánóig, annak is piros-fekete szegletéig rohanna. Erőnlétileg biztosan bírná. Korábban megírtuk, az olaszoknak sem lenne ellenére, ha a tehetséges támadó csatlakozna hozzájuk.


Luis Fabiano kitálalt csapattársainak, mondván, ő bizony az AC Milanba szeretne igazolni - írja az Il Corriere dello Sport. 

Már tavaly is közel álltak a felek a megegyezéshez, ám akkor a Sevilla nem engedett, a taljánok pedig sokallták az átigazolási összeget. Amennyiben Huntelaar eligazol - például a Fenerbahcéba -, az érte járó 18 millió euróval már lehetne gazdálkodni.

Jelenleg Jose Fuentes, Luis Fabiano ügynöke koordinálja az ügyet, a menedzser nemrégiben találkozott is a Milan vezetőivel. Állítólag hároméves szerződésről beszélgettek egymással, de addig nem történhet semmi, amíg a hollandus a csapatnál van.

Luis Fabiano ára 20 millió euró körül mozog, de ha így folytatja a vébén, akkor ez a szám emelkedni fog.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Brazil klasszist kerülget az AC Milan
Olasz médiaértesülés szerint hamarosan megkezdi a tárgyalásokat az AC Milan, amely brazil csatársztárt kíván szerződtetni. Adriano Galliani a kétszeres UEFA-kupa győztes Sevilla ászát, Luis Fabianót próbálja Olaszországba...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A hollandok sztárja is kell a Fenernek
Nemcsak Dzsudzsák Balázsra, de a holland labdarúgó-válogatottal Dél-Afrikában menetelő Klaas-Jan Huntelaarra is felfigyelt a Fenerbahce....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu