Luis Enrique: Nem érdekel az eredmény

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 3. 22:42
Luis Enriquét hidegen hagyja, hogy a Roma csupán egy gólt gyötört be a Vasasnak, azt ugyanakkor elégedetten nyugtázta, hogy csapata ellenőrzése alatt tartotta a meccset. Messinek mindenesetre helyet tudna szorítani a kezdőcsapatban. Komjáti András már az előtte álló feladatokra összpontosít.


 

Luis Enrique már a mérkőzés előtt tisztázta, túlzottan sok következtetést nem von majd le a Vasas centenáriumának tiszteletére rendezett találkozóból, és ehhez tartotta magát a lefújás utáni sajtótájékoztatón.

„Nem foglalkoztat az eredmény, a játékkal azonban többé-kevésbé elégedett voltam. Kontrolláltuk a meccset, és ne felejtsük el, ez még mindig csak az előszezon” – mondta a Roma vezetőedzője.

A szakember személyre lebontva nem elemezte játékosait a nyilvánosság előtt, ám a csapaton belüli hangulattal kapcsolatosan leszögezte: az éppen mellette ülő Marco Cassettivel ugyanolyan jó viszonyt ápol, mint a csapatkapitány Francesco Tottival.

A Barcelonától szerződtetett Bojan Krkic a Puskás-stadionban mutatkozott be a Farkasoknál, de Enrique nem mélyedt el a csatár játékának elemzésében.

„Jól mozgott, de ez tulajdonképpen az összes pályára lépő játékosról elmondható. Lionel Messi azért még elférne a csapatban” – tréfálkozott a Real Madridban és a Barcelonában is megfordult korábbi válogatott játékos.

Komjáti András ennyire nem volt jókedvében az összecsapást követően, még akkor sem, ha a 0-1 tisztes helytállásról árulkodik.

„Az eredmény ellenére játszhattunk volna jobban is, de ez részben annak tudható be, hogy a Romát jóval képzettebb játékosok alkotják. Minimális önbizalmat azért meríthetünk a találkozóból” – mondta a Vasas szakvezetője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Visszafogott Roma a Vasas ünnepén
VIDEÓ! A Vasas méltó módon ünnepelte fennállása 100. évfordulóját, hiszen helyt állt a világhírű AS Romával szemben, s csupán egy 1-0-ra kapott ki a bordó-sárgáktól. A mindent eldöntő találat Federico Viviani nevéhez fűződött,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu