KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VASAS"
6-3 az Illovszky Stadionban 2012. november 4. 20:03 A Vasas 6-3-ra verte a vendég Orosházát a labdarúgó NB II 12. fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel feljött a második helyre a Keleti csoportban. Szilágyi Péter triplázott, a közelmúltban szerződtetett Nikolov Balázs duplázott, Mundi Roland állította be a 6:3-as végeredményt a meccsen, amelyet 1300 néző követett a helyszínen.
 
Mégis német kézbe kerül a Vasas? 2012. július 3. 21:25 Markovits László, a Vasas SC elnöke és Alfredo Demiani kedden adásvételi szerződést írt alá, eszerint a Vasas Futball Klub Kft. 99 százalékos tulajdonrésze a német vevő kezébe kerülhet. A klub honlapján megjelent rövid közlemény alapján „a közjegyző előtt aláírt szerződés értelmében, az Alfredo Demiani által képviselt cég a kontraktusban rögzített pénzügyi feltételek teljesítését követően válik az üzletrész teljes jogú tulajdonosává. Ennek határideje hét munkanap." Az élvonaltól idén búcsúzott labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságot már korábban is meg akarta vásárolni a német üzletember, tavasszal azonban még nem jött létre az üzlet.
 
Csak a Vasas nem kapott licencet 2012. május 16. 18:44 A labdarúgó NB I-ből kiesett Vasas nem kapott licencet a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elsőfokú licencadó bizottságának szerdai ülésén.
 
Kiesett a Vasas az NB I-ből 2012. május 12. 21:06 A Pápa hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Kecskemét felett a labdarúgó NB I 28. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén, ez pedig azt jelenti, hogy a sereghajtó Zalaegerszeg mellett a Vasas búcsúzik az élvonaltól.
 
Jövő héten tárgyalnak a pontlevonásról 2012. május 2. 17:54 A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága jövő héten tárgyalja a Vasas beadványát Haris Mehmedagic ügyében.
 
Újabb pontlevonások fenyegetik a Vasast 2012. április 3. 20:26 A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi tanácsa újabb két ügy miatt további pontlevonásokat helyezett kilátásba a Vasassal szemben. Az fb elnöke által kijelölt fegyelmi tanács úgy határozott, hogy a fővárosi klubtól mint visszaesőtől bajnoki fordulónként 2-2 pontot von le, egészen addig, amíg a korábbi vezetőedzővel, Marijan Vlakkal szemben fennálló tartozását nem rendezi. A levonások az ítélet jogerőre emelkedésétől kezdődnek meg.
 
Magyar kézben marad a Vasas 2012. március 15. 18:23 Az elmúlt hetekben ugyan egy német befektetői csoport érkezéséről szóltak a hírek, mégis magyar kézben marad a labdarúgó NB I-ben érdekelt Vasas. A budapesti klub csütörtökön közleményben számolt be arról: az eddigi tulajdonos HÍD Akvizíciós Zrt. úgy határozott, hogy a Vasas Akadémia tulajdonosi körét is alkotó cégcsoportnak adja át a Vasas Futball Kft-ben lévő üzletrészét. A bajnokságban a 14. helyen álló Vasas pénzügyi helyzetével kapcsolatban február elsején - egy sajtótájékoztatón - elhangzott, hogy 400 millió forint körül van az éves költségvetés, a tartozások mértéke pedig elenyésző ehhez képest.
 
Bundaügy: Vasas-futballista őrizetben 2011. november 14. 20:13 H. Gábor volt labdarúgó mellett S. Lászlót, az NB I-es Vasas-Híd futballistáját is őrizetbe vették a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügyben hétfőn - közölte Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel.
 
Szenzációs csabai siker a Magyar Kupában 2011. október 25. 19:05 Nagy meglepetésre a másodosztályú Békéscsaba búcsúztatta az élvonalbeli Vasast a labdarúgó Magyar Kupában: a csípősnek bizonyult csabaiak 3-2-es győzelmükkel bejutottak a legjobb tizenhat közé. Ugyanezt elmondhatja magáról a Kaposvár második csapata, a Haladás, a Diósgyőr és a Győr is. Utóbbi gólfesztivált tartott kedden, egy híján tízet rúgott a megyei bajnokságban szereplő Jánossomorjának.
 
Nem az Illovszkyban lesz a Vasas-Újpest? 2011. szeptember 20. 16:56 Markovits László klubelnök sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta azokat a híreket, amelyek szerint a Vasas SC és az NB I-es labdarúgócsapatot működtető kft., valamint annak többségi tulajdonosa, a Híd Zrt. között fennálló anyagi vita miatt veszélybe került a jövő szombati, Vasas-Újpest mérkőzés megrendezése az Illovszky Stadionban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu