KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOMJATI_ANDRAS"
Luis Enrique: Nem érdekel az eredmény 2011. augusztus 3. 22:42 Luis Enriquét hidegen hagyja, hogy a Roma csupán egy gólt gyötört be a Vasasnak, azt ugyanakkor elégedetten nyugtázta, hogy csapata ellenőrzése alatt tartotta a meccset. Messinek mindenesetre helyet tudna szorítani a kezdőcsapatban. Komjáti András már az előtte álló feladatokra összpontosít.
 
„A helyzeteket ki kell használni!” 2011. február 28. 10:49 A Vasas elleni tavaszi nyitányon Elek Ákos bizonyult a mezőny egyik legjobbjának, a Videoton azonban képtelen volt győzni Angyalföldön. A bajnoki aranyéremre legesélyesebbnek vélt fehérvári különítmény a félórányi emberelőnyt sem tudta kamatoztatni a 0-0-ra végződött vasárnapi összecsapáson – a magyar labdarúgó-válogatott védője és a fővárosiak edzője értékelte az összecsapást.
 
Régi ismerős a Vasas kispadján 2010. október 7. 14:31 Kinevezték a Vasas NB I-es labdarúgócsapatának új vezetőedzőjét, akinek nem kell bemutatkoznia Angyalföldön: a klub egykori legendája, Komjáti András az, aki az ezredforduló környékén két szezonban is irányíthatta a piros-kékeket - derül ki az egyesület hivatalos honlapján kiadott közleményből. Utoljára 2003-ban ült NB I-es csapat kispadján Komjáti.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu