Leonardo: Nem vagyok Inter-szurkoló

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 29. 14:23
Leonardo elismerte, lehetetlen elfelejteni a Milannál töltött tizenhárom évet, de immár mindent annak rendel alá, hogy vezetőedzőként sikerre vezesse a városi rivális Intert. A brazil szakember nem mentegetőzik: egyszerűen képtelen volt nemet mondani a felkérésre.


 

Leonardo előbb játékosként, majd igazgatóként segítette a Milant, amelynek a kispadjára is leülhetett.

A brazil összesen tizenhárom évet dolgozott a Rossonerik kötelekében, szerdán azonban hivatalosan is bemutatták mint a városi rivális Inter mesterét.

Leonardo elismeri, éles a váltás, és nem nevezné magát Inter-szurkolónak, de nem szeretne mentegetőzni, pláne nem élete legnagyobb kihívása előtt.

„Nagyon sokkal tartozom a Milannak, de nem érzek bűntudatot. Az Inter megkeresését egyszerűen nem tudtam visszautasítani” – magyarázta motivációját első interes sajtótájékoztatóján.

„A klub legfontosabb évében érkeztem ide, nagyon boldog és motivált vagyok. Természetesen én is azért érkeztem, hogy trófeákat nyerjek a csapattal, amely tavasszal megállíthatatlan volt (és triplázott).”

Azóta viszont Rafael Benítez alatt alaposan megtépázódott a Nerazzurrik tekintélye, Leonardo azonban nem állítaná, hogy romokban lévő együttest venne át.

„Az elmúlt hónapokban nem minden úgy alakult, mint a klubnál eltervezték, de nekem az a feladatom, hogy a jövővel foglalkozzam. Hatalmas kihívás, de már alig várom.”

LEONARDO: NEM JÖN KAKÁ
"Ismerve őt, nem hiszem, hogy eljön a Madridból addig, amíg nem tett le valamit az asztalra. Gyakran beszélünk, nagyon eltökélt, vissza akar térni, fantasztikus év jöhet számára. Sikeres akar lenni a Reallal".

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu