László Csaba az év edzője Skóciában!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 12. 18:49
Még hogy nem ismerik el a magyar futballedzők munkáját külföldön?! László Csabáét ugyanis díjazták. A Heartsot irányító korábbi ferencvárosi trénert a 2008-2009-es idény legjobb menedzserévé választották Skóciában. A szenvedélyes, játékosait is tűzben tartó szakember az edinbrough-i klub honlapján elmondta, szeretné, ha a jövőben is ő irányíthatná a fővárosi egyletet. Ezek után nem lesz sok ellenvetése a vezetőségnek...


Mit nekünk Celtic vagy Rangers?! Mit nekünk Old Firm?! Ha Skóciáról van szó, a magyar szurkolók szíve a Heartsé (no, meg a Hiberniané). A kapuban ifj. Balogh János, a kispadon László Csaba.

Úgy tűnik, ez még jó ideig így is marad... A fővárosiakat irányító korábbi Fradi-edzőt a 2008-2009-es idény legjobb menedzserének választották. 

László júniusban érkezett Edinbrough-ba egyenesen az ugandai válogatott kapitányi hídjáról. Szenvedélyes hozzáállásával azonnal megszeretette magát a szurkolókkal. Mi több, eredményes gárdát gyúrt a játékosokból. A Hearts így méltó vetélytársa lett a két nagynak. Igaz, pontszámban így is óriási az űr köztük.

"Nagyon örülök ennek a díjnak. Egyben nagyon fontos is abból a szempontból, hogy az együttesemet igazi élcsapatként kezeljék. Most az a legfontosabb, hogy együtt maradjon a gárda. Persze, előbb most ki kell harcolnunk az Európai-ligában való indulást" - fogalmazta meg az erdélyi származású magyar szakember. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu