Laczkó Zsolt a Sampdoriába igazol!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 19. 16:11
A bajnoki címvédő Debrecen hivatalos honlapja szerint Laczkó Zsolt a Sampdoriához igazol. A hajdúságiak szerint a felek mindenben megállapodtak egymással, a válogatott védő játékjogáért 830 ezer eurót kap a Loki.


Szinte biztos, hogy Laczkó Zsolt a Serie A-ban szereplő Sampdoria labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását. Bár a szerződés aláírására még nem került sor, a két klub mindenben megállapodott egymással. A válogatott balhátvéd szerdán el is utazott Genovába, Koman Vladimir jelenlegi együtteséhez.

Laczkó Zsoltért a DVSC-TEVA 830 ezer eurót kap, illetve a labdarúgó játékjogának további értékesítése esetén klubunk részesül az eladási árból.

Laczkó Reto Ziegler posztjára kerül Genovába, kérdés, megveri-e a riválist, ha oda kerül a sor (jóllehet Ziegler a Milanban köthet ki). A futballista a Loki és a Samp egymás elleni Európa-liga-meccsein keltette fel magára a figyelmet - s úgy tűnik, sikerrel is járt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Laczkó és Koman egy csapatban?
Úgy fest, hogy az átigazolási piacra lépett a Sampdoria egy agilis balbekkért. A genovaiak első számú kiszemeltje Santon lenne, de tisztában vannak a realitásokkal, így a Loki-védő Laczkót is felvették a bevásárlólistájára....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Válogatott 2010: közelebb az elithez!
Hosszú utat járt be a magyar labdarúgó-válogatott 2010-ben, de ami a legfontosabb, 1993 óta nem állt ennyire elöl a nemzetközi szövetség világranglistáján. Dzsudzsák Balázsék a 42. pozícióból várhatják az újévet, ez pedig azt...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu