Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: Battán égett meg a Pápa

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 15. 14:32
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 15. fordulójában a Százhalombatta hazai pályán meglepetésre egygólos győzelmet aratott a Pápa ellen.


NB II, NYUGATI CSOPORT, 15. FORDULÓ:
SZÁZHALOMBATTA - LOMBARD PÁPA TERMÁL FC 1-0 (1-0)
Százhalombatta, 150 néző, Vezette: Veizer Roland (Berettyán Péter, Horváth Róbert)
SZÁZHALOMBATTA: Hegedűs - Tereánszki-Tóth, Móra, Vass Zs., Janovics (Gulyás 88.) - Szép, Szabó Z., Lannert, Patkó (Bakó 91.), - Földes (Havrán 71.), Béres. Vezetőedző: Gálvölgyi István.
PÁPA: Szűcs L. - Fehér Zs., Dlusztus, Farkas A., Rajnay - Schranz, Imrik, Gyömbér (Granát 58.), Rebryk (Venczel 80.) - Germán (Mallinerits 69.), Alex de Paula. Vezetőedző: Kovács László.
Gólszerző: Vass Zs. (40.)
Sárga lap: Szabó Z. (76.), ill. Farkas A. (78.)

 

A kiesőzónából menekülő Százhalombatta FC az idei szezonban is a feljutást megcélzó Lombard Pápát látta vendégül szombaton kora délután.

 

A hazaiak 13 pontjukból ötöt az utóbbi három meccsen szereztek, de a papírforma szerint iparkodniuk kellett, hogy ne végezzék száz halomban, hiszen ellenfelük az őszi bronzéremért hajtott.

 

Az első félórában egyértelműen a Pápa akarata érvényesült, de igazi helyzetnek nem tapsolhatott a publikum. A 40. percben aztán váratlanul Gálvölgyi István együttese szerezte meg a vezetést első valamirevaló lehetőségéből. Jobboldali felívelést követően Szűcs Lajosról pattant ki a labda, s a kapu előtti kavarodásban a védő Vass Zsolt kotorta azt négy méterről a hálóba.

 

A szünet után érthető módon a veszprémiek kezdtek vehemensebben, de Germán, Alex és Schranz sorban hagyták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket.

 

A hajrá a Battáé volt, könnyen el is dönthették volna a mérkőzést (Szabó Zoltán szabadrúgásánál Szűcs például bravúrral hárított), de a végén egymás után második hazai sikerüket ünnepelhették a Pest megyeiek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu