Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: a Baja és a Pécs is hibás

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 2. 19:29
Mind a Baja, mind a Pécs NB II-es labdarúgócsapata büntetést kapott a két héttel ezelőtti összecsapásukon tapasztalt szurkolói rendbontás miatt. Az MLSZ Fegyelmi Bizottságának keddi tárgyalásán kiderült, a bajaiaknak meg kell emelniük a rendezői létszámot meccseiken, míg a pécsiek pénzbüntetésben részesültek, és az idegenbeli találkozóikra is rendezőket kell vinniük.


A két csapat mérkőzésén a vendégszurkolók részéről történt rendzavarások miatt a Baját arra kötelezték, hogy a soron következő három hazai rendezésű NB II-es mérkőzésükön a rendezői létszámot a kötelezően előírtnak kétszeresére emeljék.

 

A Pécsi MFC-t 200 ezer forint pénzbüntetéssel sújtották, és kötelezték, hogy a soron következő három idegenbeli NB II-es bajnoki mérkőzésére 10-10 fő rendezőt biztosítsanak, akik a hazai klubbal együttműködve segítenek majd a rendfenntartásában. Továbbá ezen idegenbeli mérkőzéseken 1-1 szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére is kötelezi a sportszervezetet.

 

A pécsi drukkerek már nem voltak „első bálozók”, korábban is akadtak rendzavarásaik, vagyis  visszaesőnek számítanak, ezért a szigorúbb büntetés.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu