Labdarúgó NB II: két góllal nyert emberelőnyben a Felcsút

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 10. 19:20
A Felcsút labdarúgócsapata hazai pályán 2-0-ra verte meg a szinte végig emberhátrányban játszó Barcsot az NB II nyugati csoportjának tizedik fordulójában.


 

 

LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 10. FORDULÓ:
FELCSÚT – BARCS 2-0 (1-0)
Felcsút, 300 néző, vezette: Nagy R. (Pápai, Demeter)
FELCSÚT: Kozma – Vadász, Makrai (Surányi, 55.), Trampler, Pető – Gálos (Sándor, 58.), Domján, Kocsis, Izing – Móri, Bölcsföldi (Halászi, 71.). Vezetőedző: Szíjjártó István.
BARCS: Kuczkó – Stilet, Horváth, Bakó, Pókos – Tolnai, Gálosi, Tahirovic (Kollega, 58.), Eszlátyi (Gyaraki, 72.) – Kordé, Tompa (Iván, 79.). Vezetőedző: Toma Árpád.
Gólszerző: Domján (1.-11-es, 58.)
Sárga lap: Tahirovic (45.), Vadász (50.), Bakó (80.), Domján (80.)
Kiállítás: Gálosi (1.)

Jól indult a hazaiaknak a mérkőzés, az első percben Domjánt a tizenhatoson belül buktatta Gálosi. Nagy Róbert játékvezető büntetőt ítélt, és kiállította a szabálytalankodó vendégjátékost.

 

A tizenegyest a sértett értékesítette, ám utána a hazai szurkolók által várt gólparádé elmaradt. A Barcs is rendezte a sorait, de nem tudta kihasználni a helyzeteit.

 

Szünet után újra Domján volt eredményes, aki Kocsis indítása után 11 méterről lőtt Kuczkó hálójába, ezzel végleg eldöntve a meccset. 

 

EDZŐSZEMMEL:
Szíjjártó István: - Nem tudtuk kihasználni a kiállítás és a korai gólszerzés okozta lélektani előnyt, mentálisan helyre kell tenni a csapatot. Erre a Kaposvölgye ellen nagy szükség lesz.
Toma Árpád: - A szerintem jogtalan kiállítás megfogta a csapatot, de tíz emberrel is megmaradt a tartásunk.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu