Labdarúgó NB II, Keleti csoport: a BKV Előre nem bírt a Cegléddel

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 20. 18:36
A Ceglédi VSE együttese 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a szebb napokat is megélt BKV Előre ellen a labdrúgó NB II hetedik fordulójának szombat délutáni meccsén. Mindkét félidő elején született egy gól: Galántai gyönyörű találatát Medgyesi egyenlítette ki a második félidő elején.


NB II. KELETI CSOPORT, 7. FORDULÓ
RESTART- CEGLÉDI VSE - BKV ELŐRE SC 1-1 (0-1)
Cegléd, Malomtó-szél, 500 néző, vezette: Pánczél K. (Varga Zs., Pápai Z.)
RESTART-CEGLÉDI VSE: Sánta – Kenderes, Buzás, Miklósvári, Ramos –, Barna (Tóth A. 76.p), Fehér (Lendvai 46.p), Szabó, Selei – Horváth, Medgyesi (Leskó 83.p). Vezetőedző: Soós Imre.
BKV ELŐRE SC: Bácskai – Molnár, Páles, Gyulyás, Török – Forró, Skita, Galántai, Baranyai – Benke (Hammer 88.p), Csopaki. Vezetőedző: Gergely Károly.
Gólszerzők: Medgyesi 46., ill. Galántai 3.
Sárga lap: Barna 19., Miklósvári 25., Szabó 56., Buzás 77., Horváth 87., ill. Benke 11., Török 29., Gulyás 36., Skita 39.

Gyorsan vezetést szereztek a vendégek Galántai 20 méteres kapáslövésével. Az első félidőben alacsony színvonalú mezőnyjáték folyt a pályán, színt csak a játékvezető vitt a mérkőzésbe, aki 6 sárgát is kiosztott.

Az eső felébresztette a hazai csapatot, amely a második félidő első támadásából kiegyenlített. Megélénkült a mérkőzés, magasabb fokozatba kapcsoltak a csapatok, igazi gólhelyzet a hazaiak előtt adódott, de az eredmény már nem változott.

EDZŐSZEMMEL:
Soós Imre: - Az első félidő álmos játéka után rákapcsoltunk, de ez sajnos csak az egyenlítéshez volt elég.
Gergely Károly: - A II. félidő elején figyelmetlenek voltunk és ezért dárga árat fizettünk.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu