Labdarúgó Ligakupa: először győzött a Bőcs, a Vácot verte 5-0-ra

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 29. 15:38
A labdarúgó Ligakupa A csoportjának harmadik fordulójában két NB II-es csapat csapott össze szerdán Bőcsön: a bajnokságban remeklő házigazdák a Vácot fogadták. A vendéglátók nem titkolt célja volt, hogy megszerzik első győzelmüket a sorozatban melyet végül magabiztos, 5-0-ás sikerrel el is értek.



LABDARÚGÓ LIGAKUPA, A CSOPORT
BŐCS KSC – VÁC-ÚJBUDA 5-0 (3-0)
Bőcs, 150 néző. Vezette: Bendik (Berettyán, Horváth).
BŐCS: Szabó Á. – Vass, Kóka, Cséke, Török (Molnár, 67.) – Siróczki (Nyírcsák, 56.), Irhás, Jeney (Horváth N., 46.), Zsarnai (Vasas V., 46.) – Bardi (Gaál, 46.), Máté. Vezetőedző: Tóth László.
VÁC-ÚJBUDA: Horváth G. – Hegedűs (Lókai, 65.), Laki, Kocsis G., Farkas P. – Vén, Margitics (Krajcsek, 65.), Kövesdi, Vidra (Kovács D., 65.) – Tányéros, Horváth T. Vezetőedző: Tóth János.
Gólszerző: Bardi (4.), Bardi (38.), Vass (45.), Irhás (51.), Tányéros (öngól, 89.).

 

Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a Bőcs, aminek a negyedik percben meg is lett az eredménye, miután Bardi öt méterről fejelt a váci kapuba.

 

A gól után is aktívabb maradt a hazai csapat, és a félidő hajrájában még kétszer voltak eredményesek. A 38. percben ismét Bardi volt a főszereplő, a bőcsi csatár tíz méterről bólintotta a labdát a bal alsó sarokba. A 45. percben Zsarnai lövése után Horváth csak kiütni tudta a labdát ami Vass elé került, aki két lépésről lőtt a hálóba, így megnyugtató előnnyel várhatta csapata a második félidőt.

 

A fordulás után Tóth László hármas cserével a fiataloknak adott lehetőséget, de a játék képe nem változott. Sőt, az 51. percben Irhás egyéni akciója végén négyre növelte a bőcsi előnyt. A hajrában még szerencséje sem volt a Vácnak, hiszen a 89. percben Tányéros öngólt vétett, amivel kialakult a magbiztos bőcsi győzelem (5-0).

EDZŐSZEMMEL:
Tóth László: – A ma pályára lépő játékosaink motiváltabbak voltak, mint ellenfelünk.
Tóth János: – A mai mérkőzésen azok kaptak kaptak lehetőséget, akik a bajnokikon kevesebbet játszottak. Egyetlen pozitívum, hogy a hét végére elképzelt csapatunk valamennyi játékosa egészséges.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu