Kuranyi otthagyhatja a Schalkét

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 8. 10:59
Nyártól a Werder Bremen futballistája lehet Kevin Kuranyi. A Schalke korábbi válogatott támadójára nagy szüksége lehet az északnémet gárdának, mivel Claudio Pizarrót a szezon végén visszarendelheti a Chelsea.


A Werder Bremen már a következő szezonra erősítene, ez rá is fér a Weser-partiakra, ugyanis idén igencsak döcög a szekerük. A bajnoki címért folytatott párharcból már a szezon elején kiestek, és most csak a középmezőnyben szerénykedik a nemrég még bajnoki címet ünneplő gárda.

A Kicker című német szaklap információi szerint csatárposztra már meg is van a kiszemelt: a Werder ugyanis kivetette a hálóját Kevin Kuranyira.

A válogatottól 2008 októberében száműzött támadó szerződése ugyan 2010-ig szól a Schalke gárdájánál, ám ő szívesen távozna. Már a tavasz elején is felmerült a klubváltása, ám akkor nem szerződött Oroszországba.

Támadóra azért is szüksége van a brémaiaknak, ugyanis Claudio Pizarro sorsa továbbra is kérdéses. A perui támadó ugyanis csak kölcsönben futballozik a csapatnál, és bár meg szeretnék tartani, nem kizárt, hogy a Chelsea visszarendeli őt Londonba.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu