Közröhej: Az év műeséséért büntető járt!

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 4. 11:34
VIDEÓ! Felfoghatatlan, micsoda büntetőt fújt be Kolumbiában José Nino játékvezető az Atletico Junior - America de Cali első osztályú bajnokin a múlt hétvégén Barranquillában: a hazaiak csatára, a "Piojo", azaz "Tetű" becenévre hallgató Emerson Acuna a tizenhatoson belül úgy esett össze, mintha szíven lőtték volna, pedig méterekre nem volt játékos a közelében. Az eset hatalmas vihart kavart a dél-amerikai sajtóban, s több, mint félmillióan voltak kíváncsiak a YouTube videómegosztó portálon elhelyezett kapcsolódó videóra. Nézze meg Ön is!


Az év, hanem az évszázad műesésének lehettek tanúi a szurkolók a napokban Kolumbiában, az 1-1-es döntetlenre végződő Atletico Junior - America de Cali bajnokin. A "csalást" egyedül a játékvezető nem vette észre, vagy nem akarta észre venni. José Nino ugyanis hajthatatlan volt, és a tizenegyespontra mutatott. Hayder Palacio magabiztosan értékesítette is a jogtalan büntetőt, a hazai nézők extázisban törtek ki, és a hasukat fogták, a Caliból érkezett America-hívők viszont a hajukat tépték.

 

Acuna azt hitte, mindent megengedhet magának, de alig, több, mint félóra után - egy rossz ütemű becsúszást követően - kiküldte a pályáról Nino, amiben bizonyára az is közrejátszott, hogy a sípmester legalább annyira a hatása alatt volt a korábbi vitatott jelenetnek, mint a drukkerhad. Az emberhátrányban játszó Junior végül nem tudta kicsikarni a győzelmet, a sors részben igazságot szolgáltatott a vendégeknek, akik Paulo Arango révén a 67. percben egalizáltak.

 

A barranquillai klub szurkolóin kívül egész Kolumbia fel van háborodva a pillekönnyű síppal befújt büntető miatt, hiszen a csatár két-három méteres körzetében nem állt senki az esetnél. A hattyú halálát eljátszó Acuna még olajat is öntött a tűzre a sajtóban tett nyilatkozatával:

 

"Kitartok az álláspontom mellett, büntető volt és kész! Egyértelmű, hogy volt testi kontaktus, nem értem, mért csinálnak ebből ekkora ügyet. Lassan már úgy kezelnek, mint egy bűnözőt" - nyilatkozta a futballista az El Tiempo kolumbiai napilapnak.

 

A "TETŰ" MŰESÉSE TIZENEGYEST ÉS GÓLT ÉRT

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu