KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOLUMBIA"
Kártyázás közben lőttek le egy focistát 2011. október 20. 09:32 Szerda hajnalban, kártyaparti során lelőtték Edison Chará kolumbiai labdarúgót, aki a kórházban belehalt sérülésébe. Csak találgatják, mi vezetett a tragédiához.
 
U21: Kolumbia a befutó 2011. június 11. 13:44 Kolumbia csapata nyerte meg a hagyományos touloni utánpótlás labdarúgótornát: a dél-amerikai együttes a döntőben tizenegyesekkel múlta felül a házigazdákat. A harmadik helyen az olaszok végeztek.
 
Szerencsét hozott a holttest a lelátón 2011. március 29. 17:42 Ilyen is csak Kolumbiában történhet meg! Az első osztályú Cucuta Deportivo szurkolói úgy döntöttek, a csapat bajnokijára vezessen napokban elhunyt társuk utolsó útja, s a temetésről a lelátóra cipelték a holttestet koporsójában! A rendőrség vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogyan jutott át a koporsó a biztonsági ellenőrzésen. Az elhunytat az utolsó félórára hozták be a stadionba, s szerencsét hozott, perceken belül egyenlített a Cucuta, végül meg is nyerte a meccset.
 
Az America lett Kolumbia bajnoka 2008. december 22. 13:14 Az America nyerte meg a kolumbiai labdarúgó-bajnokságot (Clausura), miután a záró fordulóban 3-1-re verte meg az Independiente Medellint.
 
Közröhej: Az év műeséséért büntető járt! 2008. december 4. 11:34 VIDEÓ! Felfoghatatlan, micsoda büntetőt fújt be Kolumbiában José Nino játékvezető az Atletico Junior - America de Cali első osztályú bajnokin a múlt hétvégén Barranquillában: a hazaiak csatára, a "Piojo", azaz "Tetű" becenévre hallgató Emerson Acuna a tizenhatoson belül úgy esett össze, mintha szíven lőtték volna, pedig méterekre nem volt játékos a közelében. Az eset hatalmas vihart kavart a dél-amerikai sajtóban, s több, mint félmillióan voltak kíváncsiak a YouTube videómegosztó portálon elhelyezett kapcsolódó videóra. Nézze meg Ön is!
 
Utánpótlás: Kolumbia és Mexikó korosztályos vb-t rendezhet 2008. május 27. 10:31 Kolumbia rendezheti meg az U20-as korosztályos labdarúgó-világbajnokságot. A hírt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) keddi sajtótájékoztatóján jelentették be hivatalosan, ahol Joseph Blatter FIFA-elnök által személyesen is megerősítést nyert: a dél-amerikai ország lesz a házigazda.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu