Köteles: Basszus, miért nem én?

Létrehozva: 2011. november 22. 19:08
Köteles László, a BL-résztvevő Genk első számú kapusa nem érti, miért nem számított rá a Liechtenstein és Lengyelország elleni barátságos mérkőzéseken Egervári Sándor szövetségi kapitány. A belga sajtóban fakadt ki. Csapattársát, Tőzsér Dánielt évi közel 1 millió euróval csábítja az Anderlecht.


Köteles mind a négy eddigi BL-csoportmeccsen végig ott állt a Genk kapujában, Londonban ötször, Leverkusenben kétszer kellett a hálóba nyúlnia, de a két hazai meccsen mutatott teljesítményét már nyugodtan a kirkatba teheti. A Valenciával 0-0-ra végzett csapata, a Chelsea ellen pedig 1-1-re úgy, hogy Köteles kivédte David Luiz büntetőjét.

A kapus legfrissebb nyilatkozatában elmondta, bár agresszív játékot vár szerdán a Mestallában a Denevérektől, és a spanyol bajnokság harmadik helyezettjéról van szó, ennek ellenére nincs mitől félniük. Mostmár van miből önbizalmat meríteniük, hiszen hazai pályán remekül helytálltak eddig a BL-ben.

Csattanósra sikerült a helyi Het Belang van Limburg című lap interjújának vége. "Valami nagyon zavarja Köteles Lászlót" - idézzük a cikk utolsó fejezetét.

"Nagyon megörültem, amikor ismét a keretben láttam Dani nevét (Tőzsér, a szerk.)" - kezdte Köteles. "De amikor végignéztem a névsort, az volt az első gondolatom: Basszus, miért nem én? Hogy kik a riválisaim? A 35 éves Király a másodosztályú 1860 Münchenből, Bogdán, a Bolton cserekapusa, és Kovács, az El-selejtezős Paks hálóőre."

A limburgi újság arról is cikkezett internetes oldalán, hogy Tőzsér Dánielnek négy esztendős, évi 900 ezer eurót garantáló ajánlatot tett Juhász Roland klubja, az Anderlecht. A középpályás szerződése jövő nyáron jár le, a Bruges is érdeklődik, miközben a Genk sem mondott le végleg róla (a sztár a nyáron elutasította a bajnoki címvédőt).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu