Koscielny felépült, Wenger csak diszkrét

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 26. 17:10
Jó hír az Arsenal drukkereinek, hogy a múlt héten arcon rúgott Laurent Koscielny egészséges, így a keddi, Fenerbahce elleni Bajnokok Ligája selejtező-visszavágóra mégis lesz két középső védője Arsene Wengernek. A francia menedzser egyébként továbbra is bizakodó azzal kapcsolatban, hogy a londoni klub még igazol valakit az átigazolási időszak végéig, de hozzátette, hogy nagyon diszkréten kezelik az ilyen dolgaikat.


 

Az Arsenal holnap este a Fenerbahce csapatát fogadja a Bajnokok Ligája rájátszásában, és aki itt megnyeri a párharcot, az rögtön a főtáblára kerül. Az Ágyúsoknak sokkal jobb esélyük van erre, hiszen az isztambuli meccset 3-0-ra hozták.

Az első találkozó egyetlen csúnya pillanata az volt, mikor Pierre Webó, a törökök kameruni csatára annyira meg szerette volna szerezni a labdát, hogy arcon rúgta érte védőjét, Laurent Koscielnyt. A vége sárga lap és csere lett, a drukkereknek pedig izgulniuk kellett a franciáért.

Egészen a mai napig, ugyanis kiderült, hogy Koscielny szerencsére játékra alkalmas, így ott lehet a holnapi visszavágón, de szereplése még nem biztos. Visszatérése viszont már csak azért is komoly erősítés, mert Arsene Wengernek csak egy középhátvéd állt volna rendelkezésére, Per Mertesacker.

A francia menedzser egyébként szólt pár szót a lehetséges igazolásokról is, bár a negy nevekről már lekésett az Arsenal. "Nem mondok neveket, mert az helytelenül reményeket keltene - így a mester. - Diszkrétnek kell maradnunk, de nagyon keményen dolgozunk, viszont egyelőre csak a jelenlegi kerettel foglalkozunk. Ha jön valaki, annak különlegesnek kell lennie, én pedig még optimista vagyok, és remélem nem is fogunk csalódni."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Arsenal otthonában ütötte ki a Fenert
Amilyen rosszul kezdte az Arsenal az angol bajnokságot, olyan jól indult a Bajnokok Ligája Arsene Wenger csapata számára. Bár Laurent Koscielny fejsérülése miatt újabb áldozattal járt a meccs, a második félidőben esélyt sem...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Benzema sem lesz az Arsenalé
Ügynöke egyértelművé tette, Karim Benzema biztosan nem szerződik az Arsenalhoz – arról ugyanakkor egy szót sem ejtett, hogy ügyfele maradni szeretne-e a Real Madridnál. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Wenger lemondott Suárezről
Arsene Wenger elárulta, immár semmi esély arra, hogy az Arsenal szerződtesse Luis Suárezt, a menedzser azonban megnyugtatta csapata szurkolóit (már amennyire sikerrel járt): nagyon pörgős 12 nap következik. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu