KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LAURENT_KOSCIELNY"
Hosszabbított az Arsenal védője 2014. május 9. 23:04 Új, hosszú távra szóló szerződést írt alá az Arsenal francia válogatott védője, Laurent Koscielny - olvasható a londoni klub hivatalos honlapján.
 
Koscielny felépült, Wenger csak diszkrét 2013. augusztus 26. 17:10 Jó hír az Arsenal drukkereinek, hogy a múlt héten arcon rúgott Laurent Koscielny egészséges, így a keddi, Fenerbahce elleni Bajnokok Ligája selejtező-visszavágóra mégis lesz két középső védője Arsene Wengernek. A francia menedzser egyébként továbbra is bizakodó azzal kapcsolatban, hogy a londoni klub még igazol valakit az átigazolási időszak végéig, de hozzátette, hogy nagyon diszkréten kezelik az ilyen dolgaikat.
 
Kidőlt az Arsenal francia pillére 2012. november 29. 16:07 Menedzsere, Arsene Wenger szerint három hétig lesz harcképtelen a francia válogatott középhátvéd Laurent Koscielny, akit a legutóbbi bajnokin veszített el az Arsenal.
 
Ribéry visszatért a francia keretbe 2011. augusztus 25. 16:20 Bokaproblémái után ismét ott van a francia labdarúgó-válogatott keretében Franck Ribéry. Nem ő az egyedüli visszatérő, Mamadou Sakho sérülése után Laurent Koscielny és a szezont nagyszerű formában kezdő Mathieu Valbuena is ott lesz a szeptember eleji Eb-selejtezőkön. A D-csoportot a Fehéroroszország előtt egy egység előnnyel 13 ponttal vezető gallok 2-án Albániába, 6-án pedig Romániába látogatnak.
 
Debütálhat Koscielny a franciáknál 2011. február 3. 14:33 Első alkalommal kapott behívót csütörtökön a francia labdarúgó-válogatottba Laurent Koscielny, az Arsenal hátvédje.
 
Elutasították Balotelli fellebbezését 2010. november 9. 17:03 Videón a kiállítás! Helyben hagyta Mario Balotelli hárommeccses eltiltását az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) szerdán, amelyet a West Bromwich elleni hétvégi bajnokin összeszedett azonnali piros lapjáért kapott.
 
Fellebbez az Arsenal 2010. november 8. 19:45 Az Arsenal fellebbez Laurent Koscielny piros lapja ellen, amelyet vasárnap a Newcastle United ellen (0-1) osztott ki a hátvédnek a játékvezető.
 
Védőt igazolt az Arsenal – hivatalos 2010. július 7. 18:22 Az Arsenal szerdán hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette Laurent Koscielnyt, a Lorient hátvédjét. A labdarúgó állítólag 8,5 millió fontért igazolt Londonba, ahova hosszú távon kötelezte el magát. Senderos 6-os mezszámát kaphatja meg.
 
Új játékos az Arsenal edzésén 2010. július 6. 18:08 Laurent Koscielny sajtóértesülések szerint már együtt edz az Arsenallal, amely rövidesen hivatalosan is bejelentheti a hátvéd érkezését.
 
Arsenal: szerződtették Gallas utódját 2010. június 29. 09:10 Megállapodott az Arsenal és a Lorient: így immár bizonyos, hogy William Gallasnak nem lesz helye a londoni csapatban. Arsene Wenger vezetőedző javaslatára ugyanis az angol fővárosba igazol a 24 éves védő, Laurent Koscielny.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu