Koman szép búcsút ígér a Sampnak

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 16. 17:46
Koman Vladimir azt szeretné, ha szépen búcsúzna az Európa-ligától - a Sampdoriával. A Debrecen elleni utolsó El-meccsre készülő magyar válogatott középpályás valami hasonlót érezhet, mint nem is olyan régen Dzsudzsák Balázs.


A Sampdoria magyar légiósát szép emlékek fűzik a Puskás-stadionhoz, legutóbb például részese lehetett a San Marino elleni 8-0-nak, mi több, a 60. percben gólt is lőtt az Eb-selejtezőn. A válogatott középpályás örül, hogy ismét ebben az arénában játszhat, és reméli, szépen búcsúznak az Európa Ligától.

"Örülök, hogy ismét ebben a stadionban játszhatok – kezdte Koman Vladimir. – Emlékszem, itt húzhattam fel először a felnőtt válogatott mezét, amikor a németek ellen debütáltam, és itt szereztem első gólomat a magyar nemzeti csapat szerelésében, amikor San Marino kapujába betaláltam. Jó lett volna, ha csütörtökön úgy lépek pályára a Sampdoria színeiben, hogy van tétje a mérkőzésnek, de sajnos nem alakult jól számunkra ez a sorozat. Ennek ellenére komolyan vesszük a meccset, mert szeretnénk szépen búcsúzni az Európa Ligától."

Domenico Di Carlo, a Sampdoria vezetőedzője elismerte, hogy elsősorban a Ganoa elleni vasárnapi derbire készülnek, ám reméli, azok a játékosok, akiknek lehetőséget ad a Debrecen ellen, élnek is vele.

"Természetesen a Genoa elleni derbi van előtérben, hiszen talán az ősz legfontosabb mérkőzése lesz számunkra, míg az Európa Liga-találkozónak már nincs tétje – mondta a tar szakember. - Ezért is szeretnék lehetőséget adni több fiatal játékosunknak, illetve azoknak, akik eddig kevesebb szerepet kaptak. Remélem, átérzik, hogy nagy esély ez számukra, és bebizonyítják: helyük van a csapatban. Sajnálom, hogy elúszott a továbbjutásunk. A PSV otthonában jól futballoztunk, megvolt az esélyünk a győzelemre, de elszúrtuk, mint ahogy a Harkiv elleni meccsünket is. A célunk, hogy a Debrecen ellen megszerezzük mind a három pontot, és ha már nem folytathatjuk a küzdelmeket az EL-ben, legalább büszkén búcsúzzunk a sorozattól. Azért jöttünk, hogy nyerjünk, és örömet okozzunk a szurkolóinknak."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
DVSC: Nagyon szeretnénk pontot szerezni
Herczeg András ugyan jobban örült volna, ha a Sampdoria legjobb csapata lép pályára csütörtökön a Puskás Ferenc Stadionban, hiszen jól tudja, a közönséget sokkal jobban érdeklik a sztárok. De a DVSC klubmenedzsere szerint erős...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Loki-Sampdoria? Jó esetben 1-1! - videó
Tizennyolc játékossal utazik el szerda délelőtt a DVSC-TEVA együttese Budapestre, ahol csütörtökön 21.05-kor az Európa Liga-csoportkör utolsó fordulójában a Sampdoria ellen lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban. A...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu