Koeman sztárklub ajánlatát várja

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 4. 19:58
A játékosként legendás hírnevet szerzett holland tréner elutasította a Fülöp Mártont is alkalmazó, angol élvonalbeli Sunderland felkérését, jelesül, hogy legyen az együttes vezetőedzője - ezt maga Ronald Koeman árulta el brit újságíróknak a napokban.


Aggodalomra tehát semmi ok, kedves olvasóink, nem a magyar kapitányról, hanem öccséről van szó. A holland válogatott és a Barcelona korábbi segédedzője azóta nem talál állást, hogy menesztették a Valenciától az elmúlt év tavaszán, legfrissebb számában a Sunday Mirror brit napilap szólaltatta meg a mestert.

Ronald Koeman a lapnak úgy nyilatkozott, nemet mondott a Sunderland menedzseri posztjára, mégpedig azért, hogy a közeljövőben esetleg újra egy sztárklub kispadján bizonyíthasson.

Koeman az egyik legesélyesebb jelölt volt Fülöp Márton csapatának élére, amely december elején vált meg Roy Keane-től. Végül az átmenetileg kinevezett Ricky Sbragia helye szilárdult meg, aki 18 hónapos szerződést írt alá az év végén.

"Több ajánlatom is adódott a közelmúltban, a Sunderlandé vitán felül az egyik legérdekesebb kihívás volt. Mégis úgy döntöttem, nem vállalom. A Premier League-ben edzősködni nem akármilyen megtiszteltetés, de a Sunderlanddel túl nagy fába vágtam volna a fejszémet. Inkább kivárok, hátha a nyáron egy sztárklubnál állhatok munkába" - mondta Koeman.

 

A szavai alapján nem biztos, hogy szívesen lenne bátyja, Erwin helyében a szakember, aki 2008 május elseje óta irányítja a magyar nemzeti együttest. Az Ajax, a Benfica, és a Valencia korábbi edzőjének szemei előtt magasztosabb célok lebegnek. Legutóbbi állomásán, a Turia-partján szerzett mérlegét azonban nem teheti kirakatba. Huszonkét meccsen összesen négyszer tudta győzelemre vezérelni a David Villát és David Silvát is a soraiban tudó Denevéreket. Ez pedig nem tett jót a renoméjának...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu