Kisiklott a címvédő a Magyar Kupában

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 10. 17:48
Meglehetősen könnyed, 2-0-s győzelmet aratott a Siófok a Debrecen elleni labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.


LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
Siófok - Debrecen 2-0 (1-0)
Gólszerző: Magasföldi (21.), Ivancsics (57.)

 

Meglepően simán fektette két vállra a Siófok a címvédő Lokit a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Pedig a vendégek egyáltalán nem álltak fel tartalékosan, hiszen a Polekszics - Nagy Z., Csoszics, Mészáros, Leandro - Dombi (Czvitkovics, 57.), Demjén, Szakály P. (Nagy D., 81.), Huszák - Kerekes, Bogdanovics (Oláh, 57.) kezdőtizeneggyel veselkedtek neki a mérkőzésnek.

 

A Szalma - Tusori, Sütő, Hegedűs Gy. - Köntös (Bojtor, 83.), Andruskó, Ivancsics, Kanta Sz. - Kogler (Ekounda, 74.), Roni (Koós, 56.) Magasföldi fémjelezte Siófok talán a szezon legjobb teljesítményével rukkolt elő, a Debrecen nem tudott mit kezdeni az ellenfél váratlan produkciójával.

 

A 21. percben Ivancsics Gellért ugratta ki a Csoszics mellett kilépő Magasföldi József, aki kapura vezette a labdát, majd 10 méterről a jobb alsóba passzolt (1-0). Ezzel vezettek a Balaton-partiak, s egygólos előnyüket az 57. percben meg is fejelték eggyel: szó szerint, hiszen Kanta Szabolcs balról beívelt labdáját Ivancsics bólintotta hét méterről a jobb sarokba (2-0).

 

Herczeg András gárdájának nem lesz egyszerű dolga a visszavágón, amelyet egy hét múlva március 17-én, 17 órakor kezdenek majd.

 

TOVÁBBI MK-NEGYEDDÖNTŐK:
Március 11. (szerda)
Kazincbarcika - Győr 14.30
Bp. Honvéd - Kecskemét 18.00
MTK - Újpest 18.00

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu