Kikaptak az U19-esek Ausztriától!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 12. 15:43
Beragadt a rajtnál a magyar U19-es labdarúgó-válogatott, amely a szerbiai Eb-selejtező elitkörében, az 1. csoport 1. fordulójában 3-2-es vereséget szenvedett Ausztriától.


LABDARÚGÓ U-19-ES EB-SELEJTEZŐ, ELITKÖR, 1. CSOPORT, 1. FORDULÓ:
MAGYARORSZÁG – AUSZTRIA 2-3 (1-3)
Szerbia, Tavankut, 500 néző

MAGYARORSZÁG: Gulácsi –Szokol (Bajner , 84.), Varga, Iszlai (Preklet, 46.), Sváb - Rácz (Heffler, 71.), Ladányi, Hidi, Kovács D. - Simon A.- Tischler. Vezetőedző: Wilco van Buuren.

AUSZTRIA: Egger – Dragovic, Hacker, Hart, Radakovits - Gucher, Klem, Obernosterer, Meilinger - Elsneg, Kröpfl. Vezetőedző: Andreas Heraf.
Gólszerző: Simon (7.), Tischler (56.), ill. Elsneg (30., 45.), Hacker (44.)

Sárga lap:
Ladányi (25.)
A CSOPORT MÁSIK KEDDI MÉRKŐZÉSE:
Szerbia-Finnország 1-1 (0-1)

 

Szerbia ad otthont az U19-es labdarúgó Eb-selejtezőnek, az elitkörnek. Pontosabban az 1. csoportot alkotó négyestornának, amelynek győztese részt vehet a július 21. és 27. között sorra kerülő ukrajnai kontinensviadalnak. 

 

A mi kvartettünk mellett további hat csoportban versengenek a nemzeti együttesek, keleti szomszédaink mellett pedig ugye a hét csoportelső lesz ott, ahol tavaly mi a legjobb négyig jutottunk.

 

A 2008-as kerethez képest Wilco van Buuren gárdájában négyen kaptak ezúttal is helyet, a Liverpoolban játszó Gulácsi Péter, Simon András duó, illetve a West Ham United légiósa, Bajner Bálint és a szombathelyi Iszlai Bence.

 

Nos, a meleg miatt ivószünettel is tarkított meccsen mi szereztük meg a vezetést, a 7. percben Simon András lőtt 11 méterről az osztrák kapuba. A sógorok azonban sajnos megrázták magukat és még a szünet előtt bepakoltak hármat.

 

Válogatottunk mindent megpróbált, de csak a szépítésre futotta erejéből. Az 56. percben Tischler Patrik fejelt közelről a hálóba.

 

A mieink legközelebb csütörtökön 14 órától a finnekkel találkoznak, majd vasárnap 15.30-tól a szerbekkel méri össze erejét. Csak a csoportelső jut ki a júliusi ukrán kontinensviadalra.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu