Kettős győzelemmel ment tovább a Siófok

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 22. 15:59
Kettős győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé a BFC Siófok együttese a labdarúgó Magyar Kupában. A somogyiak az első találkozóhoz hasonlóan a visszavágón is magabiztosan nyertek a Fehérvár II. ellen, ezúttal 4-1-re.



LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA, NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ:
BFC Siófok – FC Fehérvár II. 4-1 (3-0)
Siófok, 200 néző. V.: Urbán E. (Varga L., Fehér).
SIÓFOK: Balikó – Horváth G. (Horváth A., 46.), Kerényi, Forgács, Köntös – Györök, Sütő, Basara, Ladóczki – Gajda (Handler, 33.), Takács (Krizbai, 46.). Klubmenedzser: Détári Lajos.
FEHÉRVÁR II: Halasi – Fekete, Vaszicsku, Bencze, Golovics – Lattenstein, Ulviczki (Kovács T., 70.), Gyurcsó, Hegybányai (Csák, 46.) – Varga (Molnár, 46.), Disztl D. Edző: Csucsánszky Zoltán.
Gólszerzők: Ladóczki (4., 27. – 11-esből), Handler (37.), Basara (66.), illetve Disztl (52.).
Továbbjutott a BFC Siófok kettős győzelemmel, 8-1-es gólkülönbséggel.

 

Urbán Eszter sípjelére kellemes időben indult útjára a labda egy olyan párharc visszavágóján, ahol már az első mérkőzésen eldőlt a továbbjutás sorsa. Az élvonalban szereplő siófokiak 4-0-ra nyertek a Fehérvár II otthonában, de természetesen hazai pályán is szerettek volna győzni – és persze gólokat lőni.

 

Somogyi szempontból jól is indult a találkozó. Takács szép passza után Ladóczki már a 4. percben bevette a vendégek kapuját. A 27. percben Györököt állították meg szabálytalanul a tizenhatoson belül, a tizenegyest Ladóczki értékesítette. Détári Lajos együttese még a szünet előtt tovább növelte előnyét: Takács újabb remek átadása után a csereként beállt Handler talált a hálóba.

 

A második félidő elején Disztl szépített, majd Basara szerezte az újabb Balaton-parti gólt. A fiatal fehérvári csapat tagjai nagy kedvvel játszottak, sokat támadtak, de kihagyták a helyzeteket. A vendégek jó teljesítményét jelzi, hogy a siófoki hálóőrnek, Balikónak volt dolga bőven: ragyogó formában védett és ziccereket is hárított. Ráadásul a Fehérvár II két kapufát is lőtt.

 

A BFC Siófok viszont kihasználta lehetőségeit, és magabiztosan nyert. Az NB I-es gárda ezzel egyetlen somogyiként bejutott a legjobb nyolc közé.

 

TOVÁBBI EREDMÉNY:

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu