Két bombaigazolás Törökországban!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 13. 15:40
Simao Sabrosa, az Atlético Madrid szélsője és Hugo Almeida, a Werder Bremen csatára is a Besiktasban folytatja pályafutását - a hírt a legrégebbi török futballklub hivatalos honlapja is megerősítette.


Komoly bevásárlást rendezett a Besiktas a nyáron (Guti, Quaresma, Hilbert, Mehmet Aurelio, Fatih Tekke és Zapotocny érkezett), mégsem lett meg a foganatja, a csalódást keltő ötödik helyen áll az élvonalban az alakulat (12 pontra a listavezető Trabzonsportól). Ezért újra akcióba lendült az isztambuli egyesület.

Bernd Schuster csapata egy nemzetközileg is elismert szélsővel, Simao Sabrosával és egy Európa-hírű csatárral, Hugo Almeidával erősödik januártól.

A Cadena Copa rádió már délelőtt beszámolt arról, visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Simao a Besiktástól, és már csak három meccsen léphet pályára a Colchonerók mezében, a Leverkusen, a Málaga és az Espanyol ellen. A madridi klub nem ajánlott új szerződést a sztárnak, akivel 2012-ig érvényes szerződéssel rendelkezett.

A Besiktas hivatalos honlapján erősítette meg, előrehaladott tárgyalásokat folytat a két játékossal. Érdekesség, hogy a csapat keretében már ott találjuk Simaót és Almeidát a Wikipedia nyílt internetes enciklopédián.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu