Kész átigazolási rekordot dönteni a City

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 23. 13:48
Három nevet emlegettek a csütörtöki angol lapok, mint az újabb nagybevásárlásra készülő Manchester City januári célpontjai. Edin Dzeko és Mark van Bommel mellett az alig ismert Víctor Ruiz is érkezhet.


 

A Kékek a The Dialy Express írott változata szerint brit átigazolási rekordért, azaz több mint 32,5 millió fontért (Robinhóért fizettek ennyit 2008-ban) hoznák el a Bundesliga gólkirályát, aki az idei listán tíz találattal az ötödik.

A lap úgy tudja, a tulajdonosok elégedetlenek a gyengélkedő támadóegységgel (18 bajnokin 25 gól), és immár nem törődnének a pénzzel, csak szerezzék meg valahogy a bosnyákot. Az indoklás szerint érkezésén múlhat, hogy bajnokesélyes-e az együttes, vagy csak a dobogóért harcol, mint tavaly.

Rajta kívül ismét szóba került a gyárvárosiaknál a Bayern München 33 éves nehézfiúja, Mark van Bommel, aki állítólag a Tottenham is szívesen látna köreiben. A holland válogatott szerződése a nyáron lejár a bajoroknál, így ingyen távozhatna.

A Daily Mail pedig arról írt, hogy U21-es spanyol középső védőért tett ajánlatot az egyesület, az Espanyol tehetségéről, Víctor Ruizról van szó, akit nagyjából 6,5 millió fontért hoznának Észak-Angliába.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu