Keegan: Ha Wise megy, én maradok!

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 4. 09:49
Még mindig nem tudni, a hét elején önszántából lemondott Newcastle-edző, Kevin Keegan marad-e az angol labdarúgó bajnokság élvonalában szereplő United menedzsere. Szerdán délelőtt a szurkolók szimpátiatüntetést szerveztek a szakember mellett mondván, ne menjen el, este azonban maga az érintett is felszólalt: maradok, csak rúgják ki a gyengekezű és sumák sportigazgatót, Dennis Wise-t.


Nem éppen szimpatikus az a nyilatkozat, amit szerda este adott Kevin Keegan, ugyanakkor lehet némi igazság a kőkemény kijelentésben.

 

A sokat látott menedzsernél ugyanis betelt a pohár, szerinte gyengekezű és a klubnak titokban rosszat akaró emberek munkálkodása vezetett odáig, hogy a nyári átigazolási időszak után komoly erősítés nélkül maradt a Newcastle - csak Xisco és Ignácio González érkezett -, ezzel pedig óriási lépéshátrányba került a riválisokkal szemben.

 

Leszögezte, ha elküldik a sportigazgató Wise-t, és szabad kezet kap, ő marad a főnök a "szarkáknál". Mivel a játékosok és a szurkolók sem szeretnék, ha "Kevin király" távozna, az őszülő hajú tréner kőkeményen kihasználja a helyzetet és diktál.

 

Ultimátumai közé tartozik a szerinte ártalmas másodedző kiebrudalása, illetve Tony Jimenez játékosvásárlásért felelős alelnök menesztése is. A "kívánságok" listája azonban még nem ért véget: Keegan egy emberként szeretné felügyelni a futballisták szerződéseivel kapcsolatos teendőket, meghatározván, ki jöhet, ki mehet.

 

Miután a játékosok értesültek arról, hogy a nyári átigazolási időszakban a teljes első csapat titokban átadólistára került, a közhangulat nagyot zuhant. Szerintük elárulták őket, ezért teljes mellszélességgel kiállnak Keegan mellett.

 

„Az, ami jelenleg a klubnál történik, egyszerűen megdöbbentő - jelentette ki egy, önmagát megnevezni nem kívánó bennfentes. - Soha nem tapasztalt mélyponton van a csapat, és most nem elsősorban a teljesítmény, sokkal inkább a morál tekintetében. Olyan, mintha temetésre készülődnénk, mintha meghalt volna valaki a családban. El lehet képzelni."

 

A szurkolók szerdán hatalmas drapériával jelentek meg az észak-angliai csapat klubházánál, s ők is arra kérték az egykori válogatott Dennis Wise-t és Mike Ashley klubtulajdonost, hogy takarodjon el az egyesülettől. Keegant pedig hosszú órákig éltették...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu