Keane: Yorke elmehet a... válogatottba

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 25. 17:56
Dwight Yorke, a Manchester United korábbi, a Sunderland jelenlegi csatára annak ellenére térhet vissza hazájának válogatottjába, hogy 2007-ben, az angol Premier League-ben szereplő klubcsapata kérésére bejelentette a visszavonulását a nemzeti együttesből. Roy Keane menedzser is melegebb éghajlatra küldte volna a játékost, de nem a trinidadi nemzeti csapathoz...


A „Fekete Macskák” edzője, Roy Keane korábban heves tiltakozással fogadta a trinidad és tobagoi válogatott kérését. Az pedig főleg kiverte az ír trénernél a biztosítékot, hogy a Nemzetközi Futballszövetség igazat adott a trinidadiaknak, így Dwight York mégis szerepelhet a szigetországi csapatban, attól függetlenül, hogy a támadó 2007 márciusán lemondta a további szereplést a nemzeti csapatban.

A határozat megszületésében kulcsszerepe volt a nemzetközi szövetség alelnökének, Jack Warnernek, aki egy hónappal ezelőtt igencsak heves vitába került Keane-nel. Warner tiszteletlennek és érzéketlennek titulálta az ír trénert.

”Yorke már visszavonult. Elmondtam Jacknek mit gondolok a játékosról és hogy szerintem hova mehet...” - nyilatkozta a heves vérmérsékletű ex-manchesteri.

Nem az alelnök az egyetlen személy, aki ízelítőt kapott Keane temperamentumus kiállásából. A hétközi ligakupa mérkőzés után a tréner egyaránt megfedte a szurkolókat és a játékosokat is. A mérkőzés vége felé – amelyből tizenegyesekkel végül a hazaiak kerültek ki győztesen – a közönség végig fújolta és kifütyülte a játékosokat 0-2-es állásnál, ami Angliában olyan ritka, mint a fehér holló.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu