KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DWIGHT YORKE"
„Chicharito fantasztikus!” 2011. március 21. 11:48 Dwight Yorke, a Manchester United egykori gólgyárosa el van ájulva Javier Hernándeztől. A korábbi csatárklasszis el sem hiszi, hogy milyen jól járt a támadóval az MU.
 
Távozik a BL-győztes csatár Fülöpéktől 2009. május 29. 08:40 Néhány nappal a bennmaradás kiharcolása után már elkezdődött a keret módosítása Fülöp Márton klubjánál. A Sunderland vezetősége hét labdarúgó távozása elé nem gördít akadályt, így távozik a Manchester Uniteddel tíz évvel ezelőtt Bajnokok Ligáját nyert Dwight Yorke is.
 
Keane: Yorke elmehet a... válogatottba 2008. szeptember 25. 17:56 Dwight Yorke, a Manchester United korábbi, a Sunderland jelenlegi csatára annak ellenére térhet vissza hazájának válogatottjába, hogy 2007-ben, az angol Premier League-ben szereplő klubcsapata kérésére bejelentette a visszavonulását a nemzeti együttesből. Roy Keane menedzser is melegebb éghajlatra küldte volna a játékost, de nem a trinidadi nemzeti csapathoz...
 
Trinidad és Tobago: Dwight Yorke visszatér a válogatottba 2008. július 12. 12:06 Megváltoztatta döntését, és újra Trinidad és Tobago válogatottjának rendelkezésére áll az ország történetének talán leghíresebb futballistája, Dwight Yorke.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu