Kalasnyikovval nem bírt Huszti csapata

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 12. 16:25
Kiütéses sikert aratott a CSZKA Moszkva csapata az orosz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának moszkvai rangadóján a Lokomotiv ellen. A hagyományosan a katonaság által támogatott hazaiak 4-1-re intézték el a hozzájuk látogató vasutasokat. A Zenit nem tudott az élre állni, mivel hazai pályán csak gólnélküli döntetlenre futotta nekik az Amkar Perm ellen.


A meccs egyik kulcsfigurája Alan Dzsagojev volt, aki a legjobb pillanatban talált be kétszer is a vendégek hálójába. Először az első félidő 35. percében, majd teljesen szétzilálva az ellenfelet a 72. minutumban is eredményes volt. Utóbbi gólja tulajdonképpen a biztos sikert jelentette a 2005-ös UEFA Kupa-győztesnek.

Az eddig a kilencedik helyen sínlődő CSZKA ezzel a győzelemmel felzárkózott az élbolyhoz, míg a vendégek első vereségüket szenvedték el.

Huszti Szabolcs ezúttal sem kapott helyet a Zenitben, amely sikertelenül próbálta meg kilencven percen át feltörni az Amkar Perm Kalasnyikov által vezérelt védelmét. A vendégeknél nem kapott szerepet Gaál Miklós.

A szentpéterváriak döntetlenjükkel elszalasztották az esélyt, hogy az élre álljanak.

OROSZ PREMIER LIGA, 5. FORDULÓ:
CSZKA Moszkva - Lokomotiv Moszkva 4-1 (Dzsagojev 35., 72., Zsirkov 55., Maazou 87., ill. Basa 78.)
Zenit Szentpétervár - Amkar Perm 0-0
Szpartak Nalcsik - Szaturn 1-1 (Amisulasvili 81. ill. Topic 84.)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu