Kaká igazi bajnokként érkezik Madridba

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 29. 09:06
A brazil aranylabdás Kakát választották meg a 2009-es Konföderációs Kupa legjobbjának, a képzeletbeli dobogó második és harmadik fokára Luis Fabiano, illetve Clint Dempsey állhatott fel. A szerdai döntőben 3-2-re diadalmaskodott a selecao az Egyesült Államok ellen.


Ricky Kaká bajnokként érkezhet kedd esti madridi bemutatására, a Milantól 67 millió euróért eligazoló klasszis története harmadik sikeréhez segítette a brazil labdarúgó-válogatottat a fuballvébé előtornáján, a Konföderációs Kupán. Ezért jutalmul a torna legjobbjának járó trófeát is megkapta.

“Ezt már Real Madrid-játékosként nyertem. Ez a viadal tökéletes nyityánya volt egy új érának”  - kezdte Kaká a 3-2-re megnyert döntő után a riporterek gyűrűjében.

“Nagyon örülök, hogy hozzájárulhattam a csapat sikeréhez, az aranyéremnek köszönhetem, hogy én lettem a torna legjobbja" -tette hozzá. 

Még emlékezetesebb lett volna a mérkőzés Kaká számára, ha a partjelző hathatós segítségével a bíró megadja 60. percben fejelt gólját. Hiába haladt át teljes terjedelmében a gólvonal fölött a labda, maradt a 2-1-es állás. Maga a brazil sztár is csak a mérkőzés után értesült róla, szabályos góltol fosztották meg.

Kaká a harmadik brazil, aki ezzel az egyéni címmel dicsekedhet Ronaldinho (1999) és Adriano (2005) után.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu