Juve-terv: Forlán, Kolarov és Coentrao

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 23. 13:30
Lassan magához tér a letargiából a Juventus szurkolótábora és úgy tűnik, lesz is oka az optimizmusra a következő hetekben. A torinói klub menedzsmentje ugyanis mindent megtenne a legutóbbi szezonban csapnivalóan teljesítő csapata megerősítésére, a legfrissebb hírek három klasszis érkezésének lehetőségét ígérik.


A Tuttosport úgy tudja, a Juve készen áll arra, hogy tárgyalásokat kezdjen Diego Forlán szerződtetéséről. Az itáliaiak mindenképpen frissíteni szeretnék csatársorukat, ezért csábítanák el a világbajnokságon szereplő uruguayi válogatott első számú sztárját.

A torinói klub arra is hajlandó, hogy Forlánért cserébe véglegesen felajánlja a tavaszt az Atlético Madridnál töltő Tiago játékjogát. Pedig a portugál középpályás éppen a napokban bizonyította a vb-n, hogy a góllövéstől sem „riad vissza”, duplázott a Portugália – Észak-Korea (7-0) összecsapáson.

Sőt, Tiago mellett a 2006-ban világbajnok Fabio Grossót is átadná az Atléticónak a Juventus, feltéve, ha az ellenoldalon szerepel Diego Forlán…

A Juventusnál egy új balhátvédet is keresnek és a tervek szerint ezen a poszton jelentene erősítést a szerb Alekszandar Kolarov. A Real Madrid által is csábított klasszis a Lazio alkalmazottja, a gyenge anyagi háttérrel bíró római klub már le is mondott a világbajnokságon szereplő játékosról, már csak az a kérdés, hogy melyik egyesület javára…

Szélsőt is keres a torinói csapat, ezen a területen pedig a Benfica 22 éves ásza, Fabio Coentrao jelentene megoldást. A Corriere dello Sport szerint a fiatal játékost a Bayern München, a Real Madrid és a Chelsea is csábítja. A személyes tárgyalásokra azonban várni kell, Coentrao ugyanis a portugál válogatott tagjaként a vb-n szerepel.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu