KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FABIO_COENTRAO"
Még egy hátvéd kidőlt a Realnál 2013. szeptember 13. 15:51 Marcelo után újabb szélsőhátvédje sérült meg a Real Madridnak, a pénteki orvosi jelentés szerint Fábio Coentraónak 15 napot kell kihagynia.
 
Coentrao távozik a Real Madridtól 2013. augusztus 17. 17:50 A balszélső Fabio Coentrao szeretne eligazolni a Real Madridtól. A vasárnapi, Real Betis elleni idénynyitóra készülő klub új vezetőedzője, az olasz Carlo Ancelotti szombaton jelentette be, hogy azért hagyja ki a kezdő 11-ből a portugált, mert ő maga kérte eladását.
 
Coentrao a cserepadra sem fér fel?! 2012. szeptember 30. 17:01 Lejárt ugyan Fábio Coentrao négy mérkőzéses eltiltása, amit Miguel Ángel Pérez Lasa játékvezető inzultálásért kapott, de José Mourinho ennek ellenére nem nevezte a királyiak Deportivo elleni keretébe (Santiago Bernabéu, 19:50).
 
Rosszabbul járt Coentrao a Barca-edzőnél 2012. augusztus 29. 17:11 VIDEÓ! Lesújtott a spanyol futballszövetség fegyelmi bizottsága, amely a Real Madridot és a Barcelonát egyaránt nem kímélte. A királyi gárda balbekkje, Fábio Coentrao négy meccses eltiltásban részesül, amiért verbálisan inzultálta a játékvezetőt a Getafe elleni, 2-1-es vereséggel végződő találkozón, közvetlenül a lefújás előtt. A katalánok vezetőedzője, Tito Vilanova rögtön a második bajnokiján a kiállítás sorsára jutott, mert teátrális mozdulatokkal fejezte ki nemtetszését egy bírói ítélet kapcsán az Osasuna otthonában. A mester Coentraóval ellentétben azonban ott lehet a Szuperupa-döntőn, az ő "kihágását" ugyanis nem minősítették durvának, csak a La Ligában érvényes kétmeccses szankciója (a Getafe és a Valencia ellen).
 
Real: edzésbe állt Pepe és Coentrao 2011. október 10. 16:53 A válogatott szünet miatt csak 14 mezőnyjátékosnak, de a sérüléséből visszatért Pepének és Fábio Coentraónak is edzést tartott a Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho hétfőn.
 
Pepét és Coentraót elveszítette a Real 2011. szeptember 19. 21:34 A Real Madrid hivatalos közleménye szerint a klub két, portugál játékosa is izomszakadást szenvedett bal lábában a Levante elleni 1-0-s, vasárnapi vereség alkalmával: Pepe és Fábio Coentrao is több hetet hagyhat ki.
 
Ronaldo-gól, a Real kiütötte Beckhaméket 2011. július 17. 10:44 VIDEÓ! Cristiano Ronaldo fantasztikus gólt lőtt, a Real Madrid pedig tavalyi 3-2-es győzelme után ezúttal 4-1-re nyert a Los Angeles Galaxy ellen vívott felkészülési mérkőzésen. A királyiak első nyári meccsén a másik három találatot Callejón, Joselu és Benzema szerezte, ketten debütáltak Coentrao, illetve Varane. Az amerikaiaknál miután sérülés miatt kihagyta a tavalyi találkozót David Beckham, ezúttal 61 percet kapott, és nem alkotott maradandót.
 
Coentrao a Real Madridé - hivatalos! 2011. július 5. 17:31 A Real Madrid délelőtt megegyezett a Benficával Fábio Coentrao klubváltásáról, majd, miután a játékos sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, késő délután, öt óra körül bejelentette a 23 éves, portugál válogatott balbekk leigazolását. A hírek szerint hat évre érkezik a Santiago Bernabéuba, miután a blancók kifizették kivásárlási árát (30 millió euró).
 
Madridba utazott Coentrao! 2011. július 4. 19:34 A svájci edzőtábor helyett a spanyol fővárosba vezetett a Benfica balbekkjének, Fábio Coentraónak az útja - értesült a portugál A Bola című sportlap.
 
Játékost is adhat a Madrid Coentraóért 2011. június 20. 11:52 Pénz mellett Royston Drenthe játékjogát is felajánlja a Real Madrid a Benficának Fábio Coentraóért cserébe, értesült az A Bola portugál szaklap. A királyiak, ha szükség van rá, Ezequiel Garayt is bevonhatják az üzletbe.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu