Coentrao a Real Madridé - hivatalos!

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 5. 17:31
A Real Madrid délelőtt megegyezett a Benficával Fábio Coentrao klubváltásáról, majd, miután a játékos sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, késő délután, öt óra körül bejelentette a 23 éves, portugál válogatott balbekk leigazolását. A hírek szerint hat évre érkezik a Santiago Bernabéuba, miután a blancók kifizették kivásárlási árát (30 millió euró).


Coentrao a klub ötödik igazolása ezen a nyáron, Nuri Sahin, Hamit Altintop, José María Callejón és Raphael Varane után. A 30 milliós vételárban benne van az argentin középhátvéd Ezequiel Garay 10 milliós játékjoga is.

A világ jelenlegi egyik legjobb balbekkje érkezésének talán csak Marcelo nem örül, a brazil ennél komolyabb konkurenciát el sem képzelhetne a poszton. Bár az sem kizárt, hogy egy sorral előrébb tolja valamelyiküket Mourinho.

A portugál védő nyerte a harcot a Benficával szemben, amelynek terveiben nem szerepelt, hogy elengedje ezen a nyáron. Coentrao fizetése várhatóan egymillió euró körül lesz, július 11-én, az előzezon kezdetén már José Mourinho rendelkezésére állhat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Madridba utazott Coentrao!
A svájci edzőtábor helyett a spanyol fővárosba vezetett a Benfica balbekkjének, Fábio Coentraónak az útja - értesült a portugál A Bola című sportlap....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu