Ronaldo-gól, a Real kiütötte Beckhaméket

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 17. 10:44
VIDEÓ! Cristiano Ronaldo fantasztikus gólt lőtt, a Real Madrid pedig tavalyi 3-2-es győzelme után ezúttal 4-1-re nyert a Los Angeles Galaxy ellen vívott felkészülési mérkőzésen. A királyiak első nyári meccsén a másik három találatot Callejón, Joselu és Benzema szerezte, ketten debütáltak Coentrao, illetve Varane. Az amerikaiaknál miután sérülés miatt kihagyta a tavalyi találkozót David Beckham, ezúttal 61 percet kapott, és nem alkotott maradandót.


 

José Mourinho több sztárját a padra ültette, ami viszont a legérdekesebb volt, hogy egyszerre ott volt a pályán Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo és az új szerzemény, Coentrao is. Utóbbi egyébként nem mozgott rosszul, tőle indult a labda, amely Kakán keresztül végül Callejón révén került a Los Angeles Galaxy hálójába a 31. percben.

A második gólra sem kellett sokat várni, a 21 éves Joselu a meglehetősen halvány, immár négygyermekes apuka, David Beckham lábai között talált be. Az angol sztár először lépett pályára egykori csapat ellen. A szünetben valóságos cseredömping történt, a vendégek kilenc helyen változtattak, pályára lépett Cristiano Ronaldo, aki gyorsan nagyot alakított.

Az 52. percben bolondot csinálva a teljes amerikai védelemből talált a hálóba. „Még csak a felkészülés szakaszában vagyunk, így jó volt játszani egy olyan csapat ellen, mint a Galaxy. A szurkolók fantasztikusak voltak, a lényeg pedig az, hogy győztünk" – mondta az aranylabdás a mérkőzés után. A negyedik Real-gólt Benzema szerezte fejesből.

„Szem előtt kell tartani, hogy egy dollár százmilliókat érő csapat játszott egy jobb esetben néhány 10-et érővel. Ezt senki se felejtse el. Élveztük meccset és sokat tanulunk belőle – foglalta össze gondolatait Landon Donovan, aki CR7-ről is szólt. – Még nincs topformában, de helyenként feltűnt az a kivételes tehetség, amelyet tanítani nem lehet."

A Real Madrid szerdán San Diegóban lép pályára legközelebb, amikor a mexikói Chivas lesz az ellenfele. A spanyolok mellett egy sor topcsapat szerepel mostanában a tengerentúlon, így a Barcelona, a Manchester United, a Manchester City és a Juventus.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
LOS ANGELES GALAXY-REAL MADRID 1-4 (0-2)
Los Angeles, Memorial Coliseum, 56 211 néző.
LOS ANGELES GALAXY: Saunders (Perk, 46) - Franklin (Jordan, 46), Berhalter (Thomas, 77), DeLaGarza, Dunivant (Davies, 60) - Juninho (Keat, 70), Birchall, Beckham (Kirovski, 61) - López (Cardozo, 69), Donovan (Jimenez, 46), Ángel (Cristman, 46 - Barrett, 77). Vezetőedző: Bruce Arena.
REAL MADRID: Casillas (Adán, 46) - Ramos (Arbeloa, 46), Pepe (Albiol, 46), Carvalho (Varane, 46), Marcelo (Nacho, 46) - Khedira (Özil, 46),  Granero (Xabi Alonso, 46) - Callejón (Jesé, 64), Kaká (Benzema, 46), Coentrão (Casado, 74) - Joselu (Cristiano Ronaldo, 46). Vezetőedző: José Mourinho.
Gólszerző: Cristman (66.), ill. Callejón (30.), Joselu (39.) Ronaldo (51.), Benzema (57.)
A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA:
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu