Juhász teljesen ledöbbent Dzsudzsákon

Szerző: Czövek OszkárLétrehozva: 2012. január 10. 09:53
EXKLUZÍV. Juhász Roland a SportHirado.hu-tól értesült arról, hogy Dzsudzsák Balázs a Dinamo Moszkvához szerződik, és valósággal leforrázta a hír. Az Anderlecht hátvédje nem tudja, hogy ez előrelépés-e, de a 19 millió eurós vételár szerinte sokat elárul.


 

Hogy a Dzsudzsák Balázs klubváltása körüli tárgyalások mennyire titkosak voltak, arról az is árulkodik, hogy Juhász Rolandnak még csak pletykaszinten sem volt tudomása róluk. A hírt percekkel az előtt közölte vele honlapunk, hogy az Anderlecht védője beszállt volna a csapatgépbe a törökországi edzőtábor után. Szóhoz is alig jutott.

„Dzsudzsák a Dinamo Moszkvába? Őszintén bevallom, az égvilágon semmit sem tudtam róla, az én véleményemet biztosan nem kérte ki” – felelte a magyar válogatott csapatkapitány-helyettese arra, hogy tud-e bennfentes információval szolgálni a klubcserét illetően.

Miután elárultuk neki, a fővárosi együttes várhatóan 19 millió eurót fizet az Anzsi Mahacskalának a szélsőért, csak fokozódott Juhász meglepettsége.

„Ha valakire ennyit áldoznak, az több mint jelzésértékű. Ekkora összegek a topligákban forognak, fantasztikus dolog, hogy magyar labdarúgót ennyire taksálnak.”

A futball szerelmeseit persze most elsősorban az foglalkoztatja, Dzsudzsák jó döntést hoz-e azzal, hogy rábólint a moszkvai Dinamo ajánlatára.

„Hogy előrelépés-e? Nem tudom megmondani. A Dinamóból nem vagyok naprakész, az viszont nem is lehet kérdéses, hogy az orosz bajnokság színvonala egyre csak emelkedik. A Premjer-ligát sokan lebecsülik, több tiszteletet érdemelne” – vette védelmébe válogatottbeli csapattársát a repülőgép fedélzetére igyekvő bekk.

„Biztos megvolt az oka Balázsnak, hogy így határozott, nem lenne fair, ha azt kezdeném boncolgatni, a helyében miképp cselekedtem volna. Sok sikert neki!”

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Jól teszi-e Dzsudzsák Balázs, hogy a Dinamo Moszkvához szerződik?
Maradnia kellett volna az Anzsinál 9.2%
 
A Dinamo tökéletes választás 33.7%
 
El kellett igazolnia, de más csapathoz 57.1%
 


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dzsudzsák a Dinamo Moszkvához igazol!!!
Dzsudzsák Balázs téli szabadsága után visszarepült Oroszországba, de már nem utazott el az Anzsi Mahacskala edzőtáborába. A válogatott szélső még kedden, azaz ma szerződést köthet a Dinamo Moszkvával, amely 19 millió eurót...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu